Hatay sonuçtan hiç memnun değil

Kuzey Marmara Otoyolu Bilgilendirme Yazısı Göndermeden İcraya Verdi

23 Haziran 2023 00:00

Kahramanmaraş merkezli 7.7 asrın felaketi olarak değerlendirilen, felaketin tüm sıkıntılarını direkt ve dolaylı yaşamış bir vatandaş olarak, bölgeden gerek kendim gerek yakınlarım, gerek çalışanlarım belli sürelerde bölgeden tahliye olduk, bölgeye geri döndük, yardıma muhtaç insanlara ulaşmaya çalıştık, bu sürede binlerce km yol yaptık. Bu süreçte devlet tarafından özelleştirilmiş otoyolları kullandık, bize otoyollarının bu süreçte belli süre ücretsiz olduğu bilgisi gişe görevlileri tarafından ve danıştığım kolluk kuvvetleri tarafından verildi, aradan 4 ay geçti ve bize tüm geçtiğimiz gerek devlet gerek özel otoyola işletmeleri tarafından mesajlar yağdı ve geçiş ücretlerimizi 4 katı cezalı bir şekilde ödedik, bir süre sonra kuzey Marmara otoyolu işletmesi bize avukat aracılığıyla bir mesaj gönderip, icraya düştüğümüzü mesaj ile gönderdi. Mesaj; "syn; ********** kuzey Marmara otoyol geçiş ücretlerinizin ödenmemiş olması nedeniyle hakkınızda İstanbul adliyesinde icra dosyanız açılmış bulunmaktadır. Ağırman hukuk ve danışmanlık tel:5336***********8909577-02128909576 B013, " bu şekildeydi. Avukatı aradık ve bize bu ödeme ile ilgili hiçbir bilgi mesajı gelmedi biz gelse zaten bu ödemeyi yapacağız. Biz mağduruz siz neden bu konuyu icraya taşıyorsunuz sorusunu sorduğumuzda kuzey Marmara otoyolu şirketinin ödeme hatırlatma sisteminin olmadığını ödenmeyen borçların direkt avukat aracılığıyla icraya verildi cevabını aldık, maalesef burda biz depremzedelere özellikle kurulmuş bir kumpasın içine düştük, borcu ödemeyi kabul ediyoruz, avukatlık masrafını da bizden istiyorlar. Biz bu borcu da ödedik bu mağduriyetten ötürü kuzey Marmara otoyolu nda etik ve ahlak dışı bu tavırlarından dolayı şikayetçiyiz ve gereğinin yapılmasını arz ederiz.

30 Haziran 2023 14:35 (Şikayetten 7 gün sonra)

Sayın Kullanıcımız, Talebiniz tarafımıza ulaşmış olup, konu ile ilgili en kısa süre içinde tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. İstek, talep ve şikayetleriniz için bize her zaman ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla,

26 Temmuz 2023 10:06

Orhan sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2024 17:11
Liz sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2023 14:19

10 Temmuz 2025 22:46
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Haber Verilmeden Açılan İcra Davasıyla Mağdur Edildim

27 Mayıs 2025 15:43
Kazım sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2023 19:11