Vuslat sonuçtan çok memnun

Kutuveaksesuar.com Defolu Ürün Gönderdi

Kutuveaksesuar.com Defolu Ürün Gönderdi
30 Aralık 2024 12:07
Vuslat'ın Teşekkür Mesajı
“Firma tarafından hızlıca arandım, özür dilenerek hatalarını telafi edeceklerini ve ürünümü tekrar göndereceklerini söylediler. Mahcubiyetlerini konuşurken hissettim. İlgileri takdire şayandı. Böyle bir geri dönüş üzerine ne alacak olsam burayı tercih ederim artık. Teşekkür ediyorum.”

Kutuveaksesuar.com dan sipariş ettiğim ürünün köşelerindeki Gold varakları defolu (beyazlamış, rengi atmış) ve kutunun kaplandığı kumaşı da yırtık şekilde elime ulaştı. Sitelerinden iletişim talebi oluşturmama rağmen (hiçbir numara yoktu defolu ürün olduğuna dair talep formu oluşturabildim sadece) kimse dönüş yapmadı. Hediye olarak aldığım üründe mağdur edildim, defolu ürün gönderip sonrasında ilgilenmiyorlar. Kimseye de ulaşamıyorsunuz. Üründeki defonun fark edilmeden gönderilmiş olması mümkün değil ki zaten dönüş yapmamalarından da art niyet olduğu ortada.

30 Aralık 2024 12:25 (Şikayetten 18 dakika sonra)
Vuslat
Vuslat
30 Aralık 2024 12:49

Garage Steel Hasarlı Ürün Gönderimi!

02 Şubat 2024 22:37
Garage Steel Hasarlı Ürün Gönderimi!

21 Kasım 2023 23:39
Metehan sonuçtan hiç memnun değil

İletişim Eksikliği Ve İade Sorunu Yaşadım

30 Haziran 2025 14:20
Naz sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2024 18:57

Defolu Ürün Ve İade Sorunu, Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor