19 Mart 2024 21:04

Kutup Ayısı sitesinden Stanley termos almıştım. 11 Aralık'ta termosumu garantiye yolladım. Ürünü incelediler ve 19 Ocakta arızasının kabul edildiğini, ürünün stokta olmadığını Şubat'ın ilk haftası stokların yenilenip yollanacağı söylendi. Şu an 19 Mart ve internet sitesinde stokları görmeme rağmen hala hiçbir haber yok. Sürekli stoklar yenilendiğinde tarafıma yollanacağı söyleniyor.

19 Mart 2024 20:50

Sadece benim gönderdiğim termosun renginin stokları yenilenmiyor. Ben sormadığım sürece bana haber verilmiyor. Bu kadar ay geçmesine rağmen yaşadığım mağduriyete karşılık renk değiştirme seçeneği bile sunulmuyor. Sadece mağduriyet yaşıyorum.

21 Mart 2024 09:53

Mesajlarıma cevap verme tenezzülünde bile bulunulmuyor. Mesajları tekrardan iletiyorum tekrardan cevap verilmiyor.

03 Nisan 2024 11:23
kutupayisi-kutup-ayisi-stanley-termos-2.jpg

Benim gönderdiğim renkteki termos internet sitesinde gözüküyor. Üstelik söylediklerine göre 3 Nisan Çarşamba gününe kadar termosumun elimde olması gerekiyordu. Bugün 3 Nisan ve ne bir haber var ne de elimde bir termos.

Yunus
Yunus

Teknik servis departmanında Yunus bey var sağ olsun çok ilgili ve hızlı bir şekilde yardımcı oluyor. Sabit numaralarını arayıp yunus beyle iletişime geçmek istediğinizi söyleyin tavsiyemdir

16 Temmuz 2024 18:49

22 Ekim 2024 17:12