Caner sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2024 12:14

16.11.2021 tarihinde Ankara Ankamall Samsung (Kutup) mağazasında Samsung QE50Q60AAUXTK marka 4K QLED televizyonu aldım. Alışveriş sırasında yetkili satıcı ve yetkili servis olan Kutup mağazasının tavsiyesi üzerine 2 yıllık garantiye ilave olarak 3 yıllık Kutup Plus Garanti ilavesi ile garanti süresini 5 yıla uzattım. Ancak ilave garanti süresi içerisinde TV ekranında siyah çizgilerle başlayan arıza, ekranın tamamen kararmasına dönüştü. 22.10.2024 tarihli talebim üzerine oluşturulan servis kaydına rağmen servis tarafından adresime gelinmeden TV'de oluşan panel arızasının kronik bir üretim arızası olduğu ve Samsung ile iletişime geçmem gerektiği belirtilmiş, gerekirse Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmam tavsiyesi verilerek sorunum çözümsüz bırakılmıştır. Yetkili satıcı ve yetkili servis güvencesi ile tarafıma satılan ek garantinin üretim hatası bahanesi ile işlevsiz bırakılması konusunda şikayetçiyim.

24 Ekim 2024 15:23 (Şikayetten 3 saat sonra)
Caner
Caner
02 Kasım 2024 13:08

Kutup Pazarlama tarafından sorunun çözümüne ilişkin hiçbir katkı sunulmadığı gibi iletişime de geçen olmadı kendi çabam ve Samsung çözüm merkezi katkısıyla ücretsiz onarım sağlandı.

04 Kasım 2024 09:27

Muaz
Muaz

Caner Bey merhaba, benzer durumdan mağdurum. Çözüm için destek sağlamanız mümkün müdür?

Rabia
Rabia

Cumartesi akşamı 20:37 sularında kutup mağazasından televizyon almaya gittim ve aldım pazar günü saat 1:30sularinda arayıp ellerinde stok olmadığını tesir ürün teklif edildi ama iade etmek zorunda kaldım böyle saçmalık görmedim Samsung ve şu an kart iadem ne zaman olacak bilmiyorum stoklarını neden güncelleme yapmıyor mağdurum

19 Aralık 2024 09:32
Kutup Pazarlama'nın Ek Garanti Sözünü Tutmaması Ve Tüketici Mağduriyeti
Suat sonuçtan hiç memnun değil

Kutup Pazarlama 3 Yıllık Ek Garanti Mağduriyeti

03 Eylül 2024 00:45
Emre sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2024 18:27