Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Kurbahis Bakiyemi Sildi

Tuncay
15 Ekim 2024 16:38

Bu sistemde toplasan bir iki etkinliğe katıldım ve Telegram kanallarda iki tane Freebet kod girdim yazdım oynadım ikisini de kazandım ve sorgusuz direk bakiye silme, hiçbir şekilde muhatap dahi olmadan direk bakiyeye el koydular. Her insan ile tek tek görüşüp sistemi tanıtacağım.

15 Ekim 2024 03:16

Merhaba kurbahis adlı sistem hileli bir sistemdir ve kazanç sağlasan dahi direk bakiyeni sorgusuz sualsiz çekiyor destek ilgilenmiyor sistemde hiçbir şekilde çevrimler belli değil paylaşımlarda belli değil sadece kazandığın çekim verdiğin 5 dakika için red yazısını göreceksiniz sebep dahi soramıyorsunuz

15 Ekim 2024 03:13

Merhaba kurbahis adlı sistem sorgusuz sualsiz bakiyene çöküyor lar bakiyemi siliyor hiçbir şekilde ödeme mi vermiyor bahis kazancım 1370 TL sorgusuz çöktü ve hiçbir şekilde mağduriyetini kabul etmiyor 1 sefer bakiye mi sildiler sistem yeni diye ses çıkarmadım

15 Ekim 2024 00:29

Bugün telegram verilen iki tane Freebet kod kazandım sorgusuz sualsiz direk 1370 TL sildi ve daha önce d bakiye sildi. Bu sisteme kesinlikle kuruş yatırım da bulunmayın sistemin aslı astarı belli değil.

Derya sonuçtan hiç memnun değil

Rabet Casino Bonus İle Hayal Kırıklığı: Vaatler Yerine Getirilmiyor

01 Şubat 2025 22:20
Rabet Casino Bonus İle Hayal Kırıklığı: Vaatler Yerine Getirilmiyor

22 Ocak 2025 21:12
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
15 Aralık 2024 05:00

03 Aralık 2023 22:30
Vizebet Tek Hesapla Kazanç Çekimi Reddedildi!
Ali sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2025 17:15