Mamu sonuçtan hiç memnun değil

Kumasdiyari.com Müşteriyi Oyalıyor Ve Ürünü Göndermiyor!

27 Aralık 2023 09:40

Yaklaşık 2 hafta önce kumasdiyari.com üzerinden fuşya renk scuba kumaş sipariş etmiştim. Tüm ürünlerde alt limit belirtmeksizin kargo bedava yazmasına rağmen sepete eklendiğinde 75 lira kargo ücreti eklendi. Siparişi tamamladım. Aynı gün kargoya verileceği belirtildiğinden ertesi gün aradım "kargolandı mı" diye, "bugün-yarın verilir" dendi. Aradan birkaç gün geçti aradım "verilmedi, top sonu kalmış lekeli" dediler. Ben kendi müşterimi mağdur etmemek için "lekeli yerleri görmem için görsel atar mısınız, eğer kurtarabileceğim şekildeyse onu alayım" dedim. Görsel göndereceğiz demelerine rağmen göndermediler. Tekrar aradım "Pazartesi günü yeni top gelecek ondan göndeririz, gelmezse başka bir firmadan alıp göndeririz" dediler. 2 hafta sonra bugün yazdım "kumaş gelmedi, tedarikçi değişikliği yapıyoruz" dediler. Göndermediler. Bu deneyimi Google üzerinden değerlendirme olarak yaptım ve işletme bana beni mağdur ettiği yetmezmiş gibi "... Biz de diğer firmalara zeynep hanımı önermeyiz" diyerek karalamaya çalıştı. Sonuç olarak ben zamanımdan, müşterimden oldum ne yazık ki özel aldığım siparişim iptal oldu.

Dilek sonuçtan memnun

Büyük Beden Tutkusu Yanlış Ürün Ardından Yenisini Göndermemek
Züleyha sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2023 10:42

Heartısh Firması İle İlgili Şikayet

23 Haziran 2024 15:49
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Feray Suda Dan Alışverişin Sakıncaları!

Ayşenur
03 Nisan 2024 00:22
Feray Suda Dan Alışverişin Sakıncaları!