Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Feray Suda Dan Alışverişin Sakıncaları!

Feray Suda Dan Alışverişin Sakıncaları!
Ayşenur
03 Nisan 2024 00:22

Feray suda Com dan tunik sipariş etmiştim. Instagram sayfasından almak istemedim. Siteden aldım rahatça iade değişim yapabileyim diye. Sayfa da iade değişim başlığı var ama ne hikmetse detayları okumak istediğinizde site çöküyor. Ben bir hata ettim ve aldım. Normal bedenim 40 ben ne olur ne olmaz diye 42 sipariş ettim. Gelem tunik 42 beden ama 38 beden gibi düğmeleri kapanmıyor. Satıcıdan beden tablosu istedim ama beden tablosuna göre bana 40 oluyor ama ürün öyle demiyor. Değişim yapmak istedim ama stok yoktu. İade edeceğim mecburen. Satıcı bana PTT kargodan iyi seçenek üzerinden iade etmemi ama hep pakete 75 TL koymamı hem de kargo ücreti olan 75 TL yı ödememi istemiş. Bende yanlış anlamışım. Kargo poşetine 75 TL koyup gönderirken video çektim. PTT görevlisi bu ücretin onlara ait olduğunu söyleyip içinden aldı. Malum hanımefendi de kargoyu almış. İçinde 75 TL olmadığı için hakkım olan iade ücretini ödememek için bu durumdan beni haberdar etmemiş. Ben tesadüfen ekstreyi yi incelerken görüyorum. Mesaj attım iade gelmedi diye. 75 TL atmadan iadenizi atmam diye tehdit ediyor üstüne. 75 TL attıktan sonra iade ücretimi ödedi ama ben 150 TL zarardayım. Hakkımı helal etmiyorum. Aldığı para yar olmaz inşallah onlara. Şikayetçiyim. Bu siteden ona göre alışveriş yapın

09 Nisan 2025 19:11
İade Sürecinde Yaşanan Problemler Ve Müşteri Hizmetleri Sorunları
Leyla sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2024 10:22
Yasemin sonuçtan çok memnun