Hülya sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2024 21:30

11 Mayıs ile 17 Mayıs tarihleri arasında Küçükkuyu tur firması aracılığıyla Hakkari turu satın aldım. Turu satın alırken bize gönderilen programda yer alan birçok yere götürülmedik. Bazılarını ise otobüsle geçerken, durmadan sadece camdan bakmamız istendi. Tur programında göreceğimiz yerler arasında belirtilen Cilo-Sat Buzul Gölleri, Berçelan Yaylası Seyithan Gölü, Yüksekova Buzul Gölleri, Kato Dağı, Sümbül Dağı Buzul Gölleri, Çukurca Tahin Değirmeni, Süvari Kotra Geçidi'ne hiç götürülmedik. Ayrıca programda belirtilen Zernek Barajı, Eruh, Pülümür Çayı, Peri Çayı gibi yerler yanından otobüsle geçerken, durmadan camdan gösterildi. Cilo Dağı Cennet Vadisi'ne gittiğimizde ise Cehennem Vadisi'ne giderken beş metre karın üzerinde kilometrelerce yürümek zorunda kaldık. Gitmeden önce defalarca bot ve kışlık kıyafet gerekip gerekmediğini sordum; ancak 'gerek yok, spor ayakkabı yeterli' yanıtını aldım. Beş metre karın içinde spor ayakkabı ve ince kıyafetlerle çok zorlandık. Üzerimize çığ düşme tehlikesi atlattık. Cennet Vadisi'nde bir arkadaşımız cüzdanını kaybetti ve Hakkari merkeze döndüğümüzde karakola gidince, bu mevsimde oraya çıkmak için valilikten özel izin alınması gerektiğini, ancak alınmadığını öğrendik. Seyahat sigortası da yapılmamıştı. Başımıza bir şey gelseydi, yapabileceğimiz hiçbir şey yoktu. Organizasyon kötüydü ve tur rehberi de bizimle birlikte ilk defa bölgeye gelmişti; hiç kimse birbirinden haberdar değildi. Çarşılarda sadece yarım saat serbest zaman veriliyor ve geç kalırsanız 'burada bırakırız, taksiyle dönersiniz' şeklinde tehdit ediliyorduk. Tur sahibi, sorulan her soruya azarlayarak cevap veriyor ve herkesle tartışıyordu. Daha fazla yazmak istemiyorum ama Küçükkuyu tur, yaşananlar nedeniyle büyük bir hayal kırıklığı oldu.

Ergin
Ergin

Bu turumuza ücretsiz gelmek istediğiniz biz kabul etmedik youtuber olduğunuzu belirtiniz ve iş birliği yapmak istediğiniz bizlerde değerlendirip sizlere olumsuz olduğunu belirttik ve ayrıca 2000 TL indirim yaptık program açık web sitesinde tur programına uygun bir şekilde tur gerçekleştirildi ama sizin karın ağrınız ücretsiz gelemediğiniz için bu yorumu yazdınız sizin seviyenize inmiyoruz bencil bir yorum egolu bir yorum

Basak
17 Nisan 2024 20:04