Havva sonuçtan hiç memnun değil

30 Mart 2024 16:14

Kübra Biriktir den 2 adet elbise aldım. Fakat bedeni büyük geldi. İade etmek istedim sadece değişim var, indirimli ürün almışsınız dediler. Kampanya kategorisindeki ürünlerde açıklamaya yazıyorlar iade/değişim yoktur diye ama aldıklarım normal elbise kategorisindeydi. Değiştirdiğim ürün olmazsa tekrar değişim de yok dediler. Yıkanınca bedenden çekmez deseler de yorumlar öyle demediği için iade hakkımı aramadım. Bir tanesini yıkadım (derecesiz soğuk suda ve sıktırmadan) diğerini kiyas için etiketini dahi koparmadım veee fotoğraflardaki gibi boyu 4 parmak çekti. Bedeni ve kol boyuna varana kadar 2 beden küçüldü. Yanlışlıkla 20-30derecede falan yıkasam demek ki 3 yaş kız çocuklarına uygun olacakmış.
Kısacası uzak durmalı arkadaşlar. Müslüman kimliğini taşıyamayan, malinin arkasında duramayan bir firma. Boykot listesine ticaret ahlakı yoksunluğu sebebiyle eklenmeli aynı zamanda. Ha bu arada bir de engellediler yani iletisim kanallarını da kapatıyorlar. Ben de Gazze için dua falan paylaşınca Instagram'dan, zulmün karşısında sanmıştım. Ayakkabı bağı dahi insana zulüm iken bunların bu ticaret anlayışına ne demeli...

Hermione
Hermione

Yıkandıktan sonra çeken elbisenizin aynısından ben de aldım 2 hafta kadar önce. Başta çok uzun geldiği için önce yıkayıp ona göre kestiririm diye düşündüm. Hassas yıkamada sıktırmadan yıkadım, sererek kuruttum. Kestirmek için giydiğimde boyunun 3-4 cm çektiğini hatta beden olarak da 1 beden küçüldüğünü görüp kestirmeme gerek kalmadı diye düşündüm. Sonra elbise bir hafta askıda kaldı. Tekrar giydiğimde elbise yine eski formuna dönmüştü. Yani çekmemiş aslında, askıda asılı kalınca boyu normale döndü. Şimdi yine de kestirmem gerekecek. Siz şikayeti yazalı 2 aydan fazla olmuş. Yorumumu görür müsünüz bilmem, yine de yazmak istedim.

Havva
Havva

Merhaba, benim iki elbisem de çekti. Kahve olan boydan ve bedenden çok çekti. Mavi olan da bedenden az çekti boydan çok az çekti. Yani ikisi de saçma sapan hal aldı ve hiç eski haline dönmedi.

04 Nisan 2025 23:39
Yanlış Beden Ve Kaba Hizmet