Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Kübra Ayaz Boutique Yanlış Beyan Kırıcı Üslup

04 Ağustos 2024 20:00

K**** A*** butikten iki elbise siparişi verdim. 1 ila 3 iş günü içerisinde siparişiniz kargoya verilecektir yazıyordu. 3. Günün sonunda Kargoya verildi mesajı geldi. 2 gün sonra Kargo gelmeyince Kargo kodunu öğrenmek için firmayı aradım. Ürünün birinin tedarik edilemediğini ve hiçbir ürünün kargoya aslında verilmediğini ilettiler. Neden doğru bilgi verilmediğini sorunca da olur böyle hatalar Ne yapalım dediler. Aslında stokta olmayan bir ürünün satışının yapıldığını ilettiler. Neden zamanında bilgi verilmediğini sorunca da özür diledik ya kaç kere özür dileyeceğiz dediler.

Kübra

Ve mesai saati dışında olmamıza rağmen dakika sında iadeniz yapıldı neyse benim vicdanım rahat olmuyor böyle şeylerde sizin içiniz rahatsa sorun yok dediğiniz gibi olsun duruşumu bozmak istemiyorum iyi günler diliyorum

Hatice
Hatice

Ve hala aynı tutum devam ediyor siz kargoya vermediğiniz ürünü kargoya verdik diye mesaj attınız değil mi evet mailler kayıtlı duruyor kargo şirketinden mesaj gelmeyince sizi aradım o zaman a evet gözden kaçmış özür dileriz zaten elbisenin bedeni yokmuş dediniz mi o zaman beni niye bilgilendirmediniz deyince özür diledikya kaç kere daha özür dileyelim isterseniz paranızı iade edelim dedinizki bu zaten benim tüketici hakkım o zaman gerekirse bin kerede özür dilenir deyince siz vicdandan bahsettiniz şimdi sizebrn diyorum yazdığım her şey belgelidir sizin vicdanınız rahat mı iyi günler

Kübra

Merhaba asla böyle bir tavır sergilenmedi size burda böyle şeyler yazmış olmanız çok üzücü öncelikle şunu unutmayın ki insanın yaptığı her işte sorun olabilir keşke olmasa mükemmel ilerlese her şey ama insanız ve bu mümkün olmuyor önemli olan destek aldınız mı aldınız muhatap var mı karşı tarafta var bunlar olduktan sonra birazda yardımcı olmak gerektiğini düşünüyorum anlayış konusunda ürün de beden stok hatası yaşanmış çıkışı yarına kadar en geç olur dendi 2 elbisenin biri hazır hatta kusura bakmayın özür dileriz gecikme olmuş size dönüş sağlanmamış isterseniz birini hemen şimdi çıkaralım diğeri için acilse ücret iadesi de yapılır dendi ama siz ısrarla ne onu ne bunu kabul ettiniz kaç kez özür dilendi sizden zaten konuşmalar duruyor gerekirse bin kere özür dileyeceksiniz gibi gibi sert tavırınıza istinaden bizde insanız olmuş hata kusura bakmayın binlerce kez aynı şeyi söylemeye gerek yok ne isterseniz onu yapalım siz söyleyin insanız hepimiz dendi ve o sırada kaç kez telafi için seçenek sunuldu

24 Nisan 2025 17:13

04 Eylül 2023 21:41