Hayrullah sonuçtan çok memnun

26 Mart 2024 20:24

Çorum bayisinden motosiklet satın aldım. 30 dakika kullandıktan sonra arka frenin kitlendiğini fark ettim. Servise dört defa götürmeme rağmen sorun detaylı bir şekilde giderilmedi. Bu durum arka tekerin de kitlenmesine ve kaza yapmama neden oldu. Sorumlunun servis olduğunu düşünüyorum ve bu konuda şikayetçiyim. Şu anda garanti kapsamı dışında kaldığını söylüyorlar, ne yapmam gerektiğini öğrenmek istiyorum.

26 Mart 2024 20:10

Motor aldık fakat arka teker donmuyor servise gittik 4 deva havasını aldı 5 kaza yaptı tan olarak bakim olmadı firen ne bunun sorumlusu kimdir biz mi servis mi bu sorumluk kim motorda hasar ve sürücüde yaralanma yaptık diye s8yledi 5 böyle oldu şikayetçiyim nerelere bas vurmam lazım

26 Mart 2024 20:13

Saygılar sorun büyük

Ahmet
Ahmet

Aynı sorun bende de oldu bir ay içinde 4 defa fren sıkıştırması oldu en sonunda fren dix'sini değiştirmek için gittiğimde servisi fabrikasında aradı dix'in içinde mil olduğunu mil sıkışması olduğunu söyledi Onu aldığı takdirde çözüleceğini söyledi ve motoru servise tekrar götürdüğümde fren diskinin arasına çivi gibi birinin sıkıştığını gördük Onu aldıktan sonra motor canavar gibi oldu sorun yaşamadım bir daha

Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Egzoz Zırıltısına Rağmen Garanti Kapsamında Çözüm Sunulmadı

22 Haziran 2025 00:08
Baris sonuçtan hiç memnun değil

400 Km'de Debriyaj Sorunu Ve Garanti Kapsamı Dışı Kalma Şaşkınlığı

18 Kasım 2024 11:31