Etimesgut Eryaman Öğrenci Yurdu KYK

12 Eylül 12:28

Etimesgut Eryaman KYK yurdu inşaatı yetiştiremediği için 1 Ekim'e kadar bizleri başka yurtta ağırlayacaklarmış. Benim dersim 23 Eylül de basliyor. Tam ailem beni Ankara'ya yerleştirmeye gelecek 1 hafta sonra ben yurt değiştireceğim tek başıma. İnşaata niye daha önce başlanmıyor? Niye mağdur oluyoruz? Ben tek başıma eşyalarımı nasıl başka yurda taşıyacağım? Şehri de bilmiyorum.

Yorumlar (32)

Emine

Yarın yani 1 Ekim'de yerleşebilecekmişiz tadilatı bitti mi?

Sıradan

Gittin mi yurda ne zaman biter 1 2 ekimde bitecekti sözde

Aolynm

Ben Yurda gidip konuşacağım

Aliye

Ulaşabildin mi bende aynı durumdayım

Aolynm

Ben aradım ama ulaşılmıyor

Emine

Yarin kesin gidecek miyiz simdi

İrem

Yurdun numarası varsa verebilir misiniz

İpek

Bende Eryaman'da kaydım ama misafir öğrenci olarak dışkapı KYK da kalıyorum benim gibi olan var mı varsa yazabilir mi

İrem

Kızlar 1 Ekim de kesin açılıyor mu

Nida

Yurt hakkında bir bilginiz var mı açılmadı de mi hala

Nisabeyza

Söylenen tarihte açılacakmı acaba kızımın geçici kaldığı yurttaki oda sahipleri geldi yine başka bir odaya aktarıldı ne saçma bir şey yaşatıyorlar çocuklara ellerinde koca koca valizlerle surukleniyolar yetismicekse çalışan sayısını arttırsaydınız nasilbir vurdumduymazlikbu

Nisabeyza

Gazi

Seval

Misafir olarak kaldığı yurt hangisi benim kızımda bu yurtta kalacak bu hafta misafir yurda giriş yapacak aynı sıkıntılar bizi de bekliyor galiba

Rushen

Selam hacer ben de gsb başkent 1 yurtlarında kalıyorum asıl yurdum Eryaman istersen 1 ekimde birlikte gidebiliriz

Yurt açıldı mı acaba

Hacer

Olur benim için de çok iyi olur iletişime geçeriz yine

Melike

Kızıma bu yurt çıktığı için, telefon vs. De olmadığı için bizzat gidip gördük. 1 ekime yetişmesi imkansız. Hatta bana sorarsanız yılbaşına ancak yetişir. Burası dışarıdan bitirilmiş içi kaba inşaat bir bina. Telefon neden yok anladık çünkü yurt yok ortada. Anadolu'dan gelecek 750 kız öğrenciyi daha inşaatı bitmemiş bir binaya vermek büyük sorumsuzluk. Yeri zaten çok sapa. Sırf sizin istatistikleriniz başarılı görünsün, her öğrenciyi yerleştirdik diyebilin diye gencecik çocukları sağda solda perişan ediyorsunuz.

Düzgün

Haklısınız kesinlikle katılıyorum

Barış

Yeri nasıl sapa? Bir sürü üniversiteye (Medipol, asbü, abü vs.) sadece 20 dakika mesafede Başkentrayla. Eryaman'ın merkezinde, Ümitköy ve Çayyolu gibi semtlere 15 dakika uzaklıkta, Kızılay'a 25 dakika uzaklıkta. Sapa yer görmemişsiniz siz AVM, kütüphane dolu yerleşke😄

Hacer

Bana da gsb başkent yurtları-1 de geçici olarak kalacağımı söylediler. Okul 23 ünde açılıyor ve 1 hafta sonra tekrar eşyaları nasıl taşıyacağım bilmiyorum.

Rushen

İkra

Ben de orada kalacağım

Hacer

İstersen Instagram'ımı verebilirim oradan iletişime geçebiliriz

Fatma

Bende orada kalacağım geçici olarak umarım üstesinden gelebiliriz

Beyza

Sizi hangi yurtta ağırlicaklar bana da bir süreliğine gazi kız KYK da misafir olacağım söylendi

Fatma

Bana da gsb başkent yurtları 1 çıktı.

Beyza

Çok sıkıntı ya umarım 1 ekimde geçebiliriz yurda

İpek

Bana da gsb başkent 1 yurdu çıkmış. Okuluma uzak.

Ben de gazide kalacakmışım

Zeynep

Ben de gazi yurdunda kalacağım.

İkra

Bilgiyi nereden öğrendin Ankara gsb arıyorum açmıyorlar

İpek

Kendileri aradılar. Sana da yakın zamanda ulaşacaklardır diye düşünüyorum. 444 0 472 den aradılar. Yine de istersen bu numarayı ara.

Yetersiz Koşullar ve Ulaşım Sorunlarıyla Eziyet Haline Gelen Yurt!

Sibel
03 Ekim 14:19

Eryaman Yurdunda Bitmeyen Sorunlar ve İletişim Eksikliği

Naz
06 Ekim 18:23

Eryaman Yeşilova Kız KYK Yurdu.

Oktay
13 Eylül 19:45