Kral As Suit Residence Pis Ve Saygısızlık

20 Mart 2024 02:29

08.03.2024 tarihinde nişanlım askerden geldi ve birlikte daha önceden tercih ettiğimiz bir mekana geldik. Nişanlım odada beklerken, ben ondan sonra varıp resepsiyona girişimle ilgili bir soru yönelttim. Resepsiyon görevlisi gözleri kıpkırmızı ve düzensiz konuşuyordu. Annemin de turizm sektöründe çalıştığını söylediğimde, numaramı isteyerek 'Ben sana müşteri yönlendiririm, sen de bana yönlendirirsin' dedi. Başta ne demek istediğini anlamasam da sonradan ne kastettiğini fark ettim. Biz 400 numaralı odada konakladık. Yerler ve yatak altları çok kirliydi, banyosunun duş başlığı bozuktu ve tuvalet kirliydi, ayrıca çarşaflar üzerinde saç kılları vardı. Yastık kılıfı ve çarşaf kalitesi çok düşüktü, alez gibi kaygan ve rahatsız edici bir kumaştan yapılmıştı. Resepsiyon görevlisinin profesyonellikten uzak davranışları, temizlik konusunda yetersiz bir yer olduğu izlenimi uyandırdı. Daha önce fiyat-performans açısından tercih ettiğimiz bu otel, şimdi hem fiyatları artmış hem de kalitesi düşmüştür. Ayrıca kırlentler üzerinde lekeler vardı. Artık bu mekanı tercih etmiyoruz.

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Adahan Butik Otel Hizmeti Sıfır!

11 Eylül 2023 10:29

04 Eylül 2024 10:17