Gencer sonuçtan memnun

26 Ekim 2023 21:08
Gencer'in Teşekkür Mesajı
“Destek olan tüm ekip için teşekkür ederim umarım başka bir sorun ile karşılaşmam...”

Öncelikle merhabalar kral arms markalı marin pompalı av tüfeğini sıfır olarak satın aldım (27.09.2023) hiç atış yapmadan av tüfeğim sorunlu çıktı. Sonra. Kral arms fabrikasına tüfeğimizi gönderdiğimde. Sorunun giderilmesi veya parçanın değişmesi için. İki hafta kadar beklemek zorunda kaldım akabinde. Tüfeğim geri geldi Ve ikinci şok ile karşılaştım. Tüfeğimin tamir Yapılan kısımlarında ve namlu, arpacık her yerinde çizikler var ezilmeler var. Boya kısmında zedelenme var Çok iyi bildiğim bir markaya bunu yakıştıramadım ve satın almış olduğum av tüfeğinden soğuttular. Gerekli görselleri ekleyeceğim bu sorunlar bu kadar büyük bir firmaya yakışmıyor. Sıfır atış dahi yapamadığım tüfeğimin gerekir ise sıfırı ile değişimini talep ediyorum. Kral arms

01 Kasım 2023 14:26 (Şikayetten 5 gün sonra)

Merhaba Öncelikle yaşanan olumsuzluklardan dolayı çok üzgünüz. Birebir iletişime geçebilmek için iletişime geçiniz. İyi günler dileriz.

10 Şubat 2024 23:25
Kral Arms Av Malzemeleri Kral Arms Marin Pompalı Av Tüfeğimin Sorunları!

Kral arms Firmanıza iletmiş olduğum av tüfeğime hiçbir işlem yapılmadan geri gönderildi 2 defa tüfeğim fabrikanıza gelmesine rağmen çözüme ulaşılamamıştır. Bunun yanı sıra vakit kaybı da cabası oldu. Mesaj olarak verilen cevap bir memnuniyetsizlik var ise iade etmeniz oldu. Satın almış olduğum av bayisi tüfeklerde iade yapılamadığını belirtti. Gerekli hukuki süreç için ne gerekiyor ise yapacağımdan hiç şüpheniz olmasın. Güvenilir firma diye tercih ettiğim bir firmaya yakışmayacak kadar kötü bir çözüm bu kadar mağdur ettiğiniz için teşekkür ederim Kral arms.

13 Mart 2024 12:38

Merhaba Sizin ile iletişime geçilecek ve tüfeğinizin yenisini temin edeceğiz. İyi günler dileriz.

11 Eylül 2024 02:49

Veysel
Veysel

Ben kral xps şarjörlü tüfek aldım Tüfek tutukluk yapıyor mermi şarjörde sıkışıyor, şarjör plastiktir, silahın kalitesi iyi beğendim ama şarjörleri hiç hoş değil, aldığım bayi ile görüşeceğim bakalım o ne diyor

Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Armsan Hatalı Ürünün Arkasında Durmayan Bir Firma.

Erdem
12 Ağustos 2024 01:09
Hami sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2023 23:11

Yeni Alınan Kral Arms Tüfekte Selektör Ve Enjektör Sorunu