Huğlu Av Tüfeği: Beklenmedik Sorunlar Ve Yetersiz Destek

08 Kasım 2024 15:50

24.10.2024'de Huğlu Ovis B08 marka yivli av tüfeği aldım. Silahı 28.10.2024'de denediğimde bazen tetik düşürmediğini, boş kovanı dışarı atmadığını, mermiyi namluya almadığını, omuzluk plastiğinin gevşediğini, boyasının çizik ve kalitesiz olduğunu fark ettim.

Fabrikaya mail attım, dönüş yaptılar ve silahı fabrikaya gönderdim. 4 günlük silahı değiştirmek yerine tamir edeceklerini söylüyorlar. Silahı şu an Huğlu'ya gönderdim ancak ne dönüş yapıyorlar ne de bilgilendiriyorlar. Müşteri hizmetlerini arayınca üzgün olduklarını, yapacak bir şeylerinin olmadığını söylüyorlar.

Kullanıcı hatası olmadığını kanıtlamak için atışları yaparken video çektiğim halde değiştirmeyi düşünmüyorlar. Köklü bir marka olan Huğlu, mağduriyetimi gidermek yerine işimi daha da zorlaştırıyor.

Sefa
Sefa
08 Kasım 2024 21:51

Şikayetimin üzerine satış müdürü İsmail bey dönüş yaptı yoğunluktan dolayı dönüş yapılamadığını mağduriyetimin giderilmesi için elinden geleni yaptığını önümüzdeki hafta içerisinde sorunun giderilerek bana video olarak atılacağını iletti. Aydınlatıldım en azından çok teşekkür ederim İsmail bey

Hami sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2023 23:11

Huğlu Renova Şikayeti

15 Aralık 2024 17:33

Ata Arms Teknik Destek Sorunu: Güvenlik Ve İletişim Eksiklikleri

Karadeniz
17 Eylül 2024 10:31
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
19 Mart 2025 21:22
Huğlu Ventus Tüfek Kalitesi Ve Servis Sorunları
Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Huğlu Ürün Ve Servis Kalitesizliği

Rıdvan