Fethiye AVM'de Kaba Müdür Deneyimi

Müjgan
16 Aralık 2024 20:55

Bugün kızımla yılbaşı alışverişi için Fethiye AVM Koton mağazasına gittik. Kızım önce yılbaşı şapka ve aksesuarlarına bakmak istedi. Her sene aynı şapka ve aksesuarlarla farklı fotoğrafları vardır, yine taktı, çektik, beğendiğini aldık. Ser kaba, büyük bir ihtimalle müdür olan bir adam, sert bir dille kızıma 'Takma onları' diye uyardı, yanımda olmama rağmen. Sonrasında kasaya sıraya geçtik. Kasa karşısındaki kız çocukları için olan dudak kremlerine baktı kızım, aynı adam daha sert bir dille kızıma bağırdı. Aynı adam, kasiyere bir ürün soran bir bayana da ters davranarak bağırdı. Bu kadar müşteriye sabrı olmayan anlayışsız insanları neden müdür yapıyorsunuz, anlamıyorum. Benim çocuğumu azarlama yetkisini nereden buluyorsunuz? Her yere şikayet edeceğim o adamı. Mağazanın sahibi sanki, bir tebessüm yok. Sen satmayacaksın, o ürünler neden orada? Tabii ki bakıp alacağım. Ben de yıllardır Koton'dan alışveriş yaparım, böyle kabalık görmedim.

17 Aralık 2024 15:48 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Tüm talepleriniz için bize ulaşmanızı rica eder, sağlıklı günler dileriz. Koton Müşteri İlişkileri

İbrahim
13 Aralık 2024 12:13
Levent sonuçtan çok memnun

Levent
08 Nisan 2024 23:20
"İlginizden dolayı teşekkür ederim."
Seyhan sonuçtan çok memnun

Seyhan
10 Şubat 2024 15:01
"İlginizden dolayı teşekkür ederim"
Ertuğrul sonuçtan çok memnun

Ertuğrul
18 Ekim 2023 17:50
"İlgili müşteri temsilcisi personel için teşekkür ederim,"
Koton Kategorileri