Aykut sonuçtan memnun

Kaybolan Saat Ve İletişimsizlik Kabusu

Kaybolan Saat Ve İletişimsizlik Kabusu
04 Aralık 2024 14:20

24 Kasım tarihinde Kosovalı Saat internet sitesinden bir Casio kol saati siparişi verdim ve ödemesini yaptım. Aynı gün siparişin işleme alındığına dair bir mail aldım. Sonrası tamamen karanlık. Saatim gönderilmedi. Mail yazdım, cevap verilmedi, telefonlarını açmıyorlar. Böyle bir şey daha önce hiç yaşamadım. Cebimden paramı aldılar ve kayboldular.

04 Aralık 2024 15:13 (Şikayetten 52 dakika sonra)

Sayın Aykut t. Satın aldığınız Casio A158WEGV-9A yeni bir model henüz Türkiye stoklarına giriş yapmadı, ürün sitemizde ön sipariş olarak satışa açılmıştı, dağıtıcı firmanın stoklarına bu ay içerisinde gelecek geldiğin kargoya verilecektir. Saygılarımızla,

05 Aralık 2024 15:00

Saati sipariş verdiğimde stokta var görünüyordu. Ön sipariş olduğuna dair hiçbir bilgi söz konusu değildi. Gönderdiğiniz sipariş onayında da "ön sipariş" olduğuna dair bir bilgi yer almamaktadır. Bir ürünü stoklarınızda varmış gibi gösterip, şikayet olunca "henüz Türkiye'ye gelmedi, biz zaten ön sipariş alıyorduk" demek nasıl bir ticari ve ahlaki yaklaşımdır? Dolayısıyla, verdiğiniz cevap tamamen yanıltıcıdır. Yaptığım ödemenin derhal iade edilmesini talep ediyorum.

05 Aralık 2024 15:20
07 Aralık 2024 12:29

Ücret iadem yapıldı. Bu açıdan şikayetim sonlandı. Öte yandan, satıcı firma yanıltıcı satış şekli nedeniyle bir özür dilemek nezaketinde bulunmayıp sanki ben kendilerinden haksızca bir talepte bulunuyormuşum gibi davranmaya devam etti.

07 Aralık 2024 15:12
07 Aralık 2024 15:35

Bu yazışmaları okuyanlar, kurumsal yaklaşımınız konusunda ciddi fikir sahibi olacaktır. Nasıl tanınmak istiyorsanız, öyle devam edin. Sizlere iyi günler dilerim.

07 Aralık 2024 16:19

Sizde insanların okuduklarını bildikleri için "cebinizden paramı alıp kayboldular" şeklinde bir ithamda bulundunuz, 3.959 TL ile İstanbul'dan nereye gidebilirsiniz? Kosovalı Saat olarak 12 yıldır faaliyetteyiz hiçbir müşterimizi asla mağdur etmedik. İyi günler.

Burak
Burak

Koca firmasınız, müşterilerinizle daha nezaket çerçevesinde konuşabilirsiniz. 3200le İstanbul'dan nereye gidebiliriz falan gibi küçümseyici ifadelere gerek yok. Belki adam için büyük bir para. Siparişini vermiş, ürünü yok ortada. Madem çok hassassınız satış sayfasına 'bu ürün X tarihinde gönderilecektir' yazın. Hem suçlusunuz bir de yetmezmiş gibi had bildiriyorsunuz. (Casio saat siparişi verecektim, Google'dan görüp geldim bu sayfayı.)

Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 2025 11:45
stokta-olmayan-urun-satisi-ve-geciken-kargo-nedeniyle-magduriyet-4.jpg
stokta-olmayan-urun-satisi-ve-geciken-kargo-nedeniyle-magduriyet-2.jpg

Kosovalı Saat'te Yaşanan İptal Ve İade Sorunu!

15 Mart 2025 17:13