KOSGEB İstanbul Haliç Müdürlüğü

Meltem
16 Mayıs 2023 16:17

KOSGEB İstanbul haliç müdürlüğü, Şirketimiz için gerekli olan KOBİ Vasfı Belgesini almak için şirketimizin bağlı bulunduğu KOSGEB Haliç Müdürlüğünü arayıp sistemde kayıtlı olan firma bilgilerimi güncelleyebilmem için destek talep ettim. Firmamıza atanan yöneticimiz a*** ö*** hanımefendi telefonlarımıza cevap vermediği için Müdür Beyin asistanı güç bela yardımcı olmaya çalıştı. Anlatacağı bilgiyi anlatmaktan aciz, azarlayıcı ve kötü bir üslup ile bıkkınlık içerisinde beni belli sayfalara yönlendirmeye çalıştı. Kendisine ısrarla söylüyorum dediğiniz sayfa bende çıkmıyor diye. Kendisinin söylediği cümle ise şu şekilde; siz daha önce hiç web sitesi kullanmadınız mı deyip telefonu suratıma kapattı.

Bu durum karşısında tekrar KOSGEB Haliç Müdürlüğünü arayıp zor bela düşen hattan sonra müdür beye bağlamalarını söyledim. Bir iyi niyetli tutumla müdür beye asistanının yapmış olduğu saygısızlığı anlatmaya başladım. Müdür beyin bana vermiş olduğu cevap ; "hanımefendi sizde anlamaktan acizsiniz" deyip asistanıyla aramızda geçen konuşmaları bilmeden yargılamaya çalıştı. Kendisine teşekkür edip telefonu kapattım. Bu saygısızlığın takipçisi olacağımı bilmelerini isterim. Şikayetçiyim.

KOSGEB Kayıt Sayfasında Sürekli Hata Ve Destek Eksikliği

Tolgahan