KOSGEB Deprem Desteği Sistem Kapattı

03 Ocak 2024 20:40

KOSGEB'e başvurumuzdan 2 ay geçti. Her defasında hasılatı düzeltme maili attı. Düzeltip gönderdik, yine aynı maili attı. Muhatap yok, verdikleri numarayı arıyoruz, açan yok. Açan kişiler zaten yaptıkları işin nasıl ilerlediğini bile bilmiyor. Bir de şimdi sistemi kapattılar. Bu nasıl adaletsizlik? 6 ay süre var denildi, şimdi sistemi kapattılar. Bir destekten faydalanan tüm destekleri aldı. Bizim gibi hiç alamayanlar var, yine mağduruz. Yine mağduruz ve cevap veren bile yok. Bu kadar kişi şikayet etmiş, muhatap bulan bile yok. KOSGEB'de adaletsizlik var.

25 Mart 2024 09:50

Şikayet çözüldü diye bir de bildirim geliyor. Çôzülen bir şey yok bizi sistemde bekleten KOSGEB. Simdi sadece onaylananlar diyor o zaman biz bütün şartları taşıyoruz onaylasaydınız memurlarının ağır ilerledi diye bizden sonra başvuran nasıl bizden önce aldı

profile profile
30 Mart 2024 09:42

Artık KOSGEB yazdıklarımızı yayınlamanıza izin vermiyor muuuu

Veli
Veli

Deprem bölgesinde yönelik verilen destek kredisinde adaletsizlik ön planda. Basru işlemlerini yaptık. Beyanname onaylandı başvuru yapılırken ekran kapandı. Başvuruyu yapamadık. Şahsen iş yerim yıkıldı biz destekten faydalanamadık. Hasarsız olan arkadaşlar faydalandı. Bu nasıl kalkınma desteği takdiri sizlere bırakıyorum. Hakkımı helal etmiyorum

İbrahim

Deprem Sonrası Mikro, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Canlanması Destek Programı başvurum 4 defa reddedildi eksikleri giderildikten sonra onaylandı borçları kapadım IBAN'ı ekledim sonra tekrar reddedildi hasarsız giriş yapılmasını istediler tekrar başvuru yaptım onay beklerken ekran kapatıldı şimdi ne olacağı belli değil yok yere cebimdeki nakitimde eridi eksik kalan esnafların mağduriyeti giderilsin yoksa adaletsizlik olur bu

İbrahim

Aynısı benim de başıma geldi depremin asıl yıktığı şehirlerin ödemeleri bitmeden diğer şehirlere ödeme yapıldı şimdi para bitti deniliyor ya burası k. Maraş sen ağır hasar alan illeri bitir sonra diğerlerini öde bu nasıl iştir

KOSGEB Deprem Desteği: Beklenen Ödeme Ve Açıklama Yok!

Ömer
23 Mart 2025 14:02