Raziye sonuçtan hiç memnun değil

Manisa Koru Vadi Naturpark Jeneratör Olmaması

16 Ekim 2023 15:54

14.10.2023 tarihinde üst katta büyük alanda düğünüm vardı. Bölgesel bir kesinti dedikleri ama sağımızda solumuzda her yerde elektrik olan sözde elektrik kesikliği yüzünden herkese mahcup oldum. Gelen misafirler karanlıkta yemek yedikleri yetmez gibi açıklama olarak tek bir jeneratör var onu da alt katta nişan olan gruba verdik ilk adımları çünkü dendi. Arabaların uzunları yakıp ortamı biraz aydınlatmaya çalışan bizdik. Onca km uzaktan gelen eş dost akraba misafirlerimiz bizi buraya mı çağırdınız dediler bu kadar utandığımı daha önce hiç hatırlamıyorum. Gelen misafirlerim geri döndüler. Onlar yüzünden boş bir düğün salonunda düğün yaptım. Düğün salonunda sözleşme yaparken misafirlere gelecek olan kolanın soğuk olmasından yok örtüden bahsedildi merak etmeyin bize bırakın dendi s** hanım ben oradayım 9:30'a kadar dedi ama kesinti olunca kendisi ne gelin odasına geldi ne aradı ne sordu.

Utanmadan hiçbir şey olmamış gibi biz karanlıkta dururken fotoğrafımızı sayfalarında paylaştılar. Unutamayacağım kötü bir düğün hatırası bıraktılar. Ve elektrik gelmesi için orada olan arkadaşlarım araya girip yetkili kişileri aramasaydı tüm gece elektriksiz kalacaktık. Bir düğün salonunda jeneratör olmaması ne demek? Kola sıcak gelseydi ama benim düğünüm karanlıkta kalmasaydı. Düğün sonrası aradığımızda telefona cevap vermeyip gittiğimiz zaman geleceğinizi biliyorduk dendi. Hizmet kalitesi sıfır. Düğün bitip gelin odasında üstümü değiştirirken çalışanlar kapıyı çat diye açıp içeri girdiler odanın içindeki arkadaşlarım engellemese üstümü değişirken girmiş olacaklardı. Yetkiliye ulaşmak gerçekten çok büyük sorun ne aramalara ne mesajlara cevap vermiyorlar.

Cansu sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2024 23:29
İzen Garden Düğün Salonu Organizasyon Ve Hizmet Sıfır!
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2024 20:25
Canan sonuçtan hiç memnun değil

Esze Organizasyon Davet Şikayeti

30 Kasım 2024 19:56