Canan sonuçtan hiç memnun değil

Esze Organizasyon Davet Şikayeti

30 Kasım 2024 19:56

1 ay önce burada nişan yaptım benim için tamamen pişmanlıktan ibaret. Nişan boyunca salonun sahibi beyefendi gelen misafirlere zorla fotoğraf satmaya çalıştı fotoğrafları çok kötü açılarla ve bulanık şekilde çektikleri için almak istemeyen kişilere "bu fotoğrafları çıkartmanın belli bir maliyeti var bunu almak zorundasınız" dedi.

Biz gelin ve damat olarak erkenden gittik çünkü nişan başlamadan önce fotoğraflarımız çekilecekti defalarca söylememize rağmen bizi fotoğraf için beklettiler ve misafirler geldikten sonra herkesin önünde poz verip fotoğraf çektirmek zorunda kaldık.

Nişandan 1 hafta sonra salon sahibi f**** hanıma USB yi ne zaman alacağımı sorarak mesaj gönderdim fakat mesajımı çok uzun bir süre yanıtsız bıraktı, sonrasında bu şekilde devam edeceksiniz gerekli yerlere şikayetimi bildireceğim dediğimde aynı dakikasında beni arayıp bana misafirlerime hakaret etmeye ve beddualar yağdırmaya başladı.

Böyle kalitesiz bir yerde nişan yaptığım için fazlasıyla pişman oldum. Parayı alana kadar bize çok iyi davrandılar. Ücretinin tamamını aldıktan sonra bize olan davranışları tamamen değişti.

Elit Elegance Düğün Organizasyonunda Hayal Kırıklığı

25 Mart 2025 18:01
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2024 23:29

Salon Grand Gala Müzik Ve Fotoğrafçı Sorunu

24 Haziran 2024 23:03
Sevil sonuçtan hiç memnun değil

06 Mayıs 2024 20:16