Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Koru Sigorta Sigorta Tazminat Gecikmesi

11 Eylül 2024 16:28

Sn. İlgili,
10.08.2023'te geçirmiş olduğum trafik kazasında yaralandım ve kusurlu aracın sigortası olan Koru Sigorta'ya 259499 numaralı bedeni hasar dosyam avukatım aracılığı ile açıldı. Kazanın üzerinden 1 yıl 2 ay geçmesine rağmen ve hali hazırda tüm yasal süreci tamamlamış olmama rağmen hala beni oyalayıp süreci uzatıp beni mağdur ediyorlar. Tüm evraklarım ve raporumda sunuldu, işlemler tamamlandı fakat ben polis memuru olduğum için nakdi tazminat işlemi akabinde ödeme yapılacağı ve beklemek zorunda olduğum cevabı gelmiş. Avukatım zaten emniyete yazı yazdı ve almadığım açıkça belli olan cevap geldi ama sigorta şirketi her şeyi tamamlanmış olan dosyaya hala itiraz edip beni mağdur etmeye devam ediyor. Ben bu süreci aylarca bekleyip tamamlayıp gelip sigortadan ödeme alacakmışım. Bu süre tamamen sigortanın lehinde işleyecek, bilerek bekletiyorlar. Hesaplama yapan aktüerler gayet de hesaplayıp düşebilirler. Ayrıca arabuluculuk ile kapatılacak olan bir dosya için tutanaklara şerh koyabilirler. Bu benim mağdur olmama sebep olacak. Avukatımın işlem yaptığı tüm sigortalarda bu şekilde yapıyor. İşlemin hesaplanarak ibrayla ödenmesini ya da arabuluculuk ile kapatılacak tutanaklara şerh koyarak yapılmasını rica ederim.
Saygılarımla

Halit
Halit

Nakdi tazminat işlemi akabinde derken ne demek oluyor. Ödemenizi alabildiniz mi

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2024 12:10
Harun sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2024 15:34

26 Temmuz 2023 13:51