İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Koru Hastanesi SGK İle Anlaşması Olmayan Doktor Çalıştırılıyor!

04 Mart 2024 23:17

04.03.2024 tarihinde Çocuğum A*** k** Ankara hastaneniz Pediatri bölümünde o gün nöbetçi olduğunu söyledikleri Uzman Doktor S*** Y***** isimli doktora muayene için götürdüm. Muayene sonrası şikayet ekinde gönderdiğim reçete düzenlendi ve eczaneye gittim ilaçları alamayacağımı yalnızca yazılan ilaçların 850₺ tutarında olduğunu tamamının ücretini ödediğimde alacağımı söyledi. Sonrasında hastaneye tekrar gittim söz konusu bölümde görevli personele durumu izah ettiğimde doktorun SGK ile anlaşması olmadığını yapacak bir şey olmadığını söyledi. Bende karşılığında hastaneye bu saatlerde ilk defa gelmediğimi F**** Ö****** ve M****** Ö****** isimli doktorların yazdığı reçetelerde sorun olmadığını ve ilaçları sorunsuz aldığımı ilettim. Devamında söz konusu doktor alaycı bir tavırla bulunduğu kısımdan gelip doktorluğumu sizinle tartışmayacağım ben bu hastanede 12 yıldır doktorum edasıyla cevap verdi. Hastanenize 2000₺ tutarında ücret ödedim ve doktorunuzun yazdığı ilacı da alamadım. Devamında gece müdürü olduğunu söyleyen kişi ile görüştüm ve yapacak bir şey olmadığını iletti. Başta tarafıma söylenmedi kimse tarafından bu durum öyle olsaydı ona göre hareket ederdim. Bu alamadığım hizmetin iadesini talep ediyorum. Konu ile ilgili hukuki yola başvuracağımı bilmenizi isterim.

05 Mart 2024 09:24 (Şikayetten 10 saat sonra)
05 Mart 2024 09:24

Bu işlem yasalmış doktor reçete düzenleyebilirmiş ama SGK ödemeyebilirmiş bu benim sorunummuş kendilerinin sorunu değilmiş ve ben yasal olmayan bir işlem talebinde bulunuyormuşum bu şikayeti okuyanlar lütfen zorda kalmadıkça bu hastaneyi tercih etmesinler çünkü parasıyla rezil olmanın adıdır bu hastane

05 Mart 2024 09:45

Evet bu şikayet metnini okuyan herkese bilsin yukarıdaki cevap doğrudan yetkisi olmayan doktorun reçete düzenlendiğini ve bununda eczane tarafından ödenmeyeceğini tescillemiş oluyorlar gidip de boşu boşuna doktor görsün diye 2-3bin ₺ para vermeyin benden söylemesi gerekli yerlere de şikayetlerimi yapacağım bu konunun peşini bırakmayacağım

05 Mart 2024 09:54

Ramazan sonuçtan çok memnun

26 Temmuz 2023 00:27
"Teşekkürler"

Acil Serviste İlgisizlik Ve Yanıltıcı Ücretlendirme

18 Ekim 2024 09:42
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede Güvensizlik Ve Usulsüzlük: Hasta Memnuniyetsizliği Zirvede

02 Ocak 2025 17:51
Özalp sonuçtan çok memnun

04 Ocak 2024 17:09
"Teşekkür ederim iade yapılmıştır."
Medicana Hospitals Haksız Yere Alınan Bedelin İade Talebi