12 Mayıs 2024 14:363.291
Halil'in Teşekkür Mesajı
Çok teşekkür ederim, sorunumu giderdiler, tost makinem yeni gibi kulllanabiliyorum. Bundan sonra da Korkmaz ürünlerini almaya kullanmaya devam edeceğim.

Korkmaz tost makinesi üst ızgara düşmeye başladı. Ürünü alalı yaklaşık 2-3 yıl oldu. İçindeki tırnak kısmına oturuyor, tık sesi geliyor ancak taktığımızda ve tost yaparken açtığımızda düşüyor. Kullanmak tehlikeli olmaya başladı. Garanti süresi de bitti çözüm de bulamadık. İlgili kişilerden yardım rica ediyorum. Kullanıcı yorumlarına baktığımda birçok kişi bu problemle karşılaşmış. Markaya güvendik aldık çözüm bekliyoruz.

13 Mayıs 2024 07:44 (Şikayetten 17 saat sonra)

Merhaba Sayın Tüketicimiz , Öncelikle Korkmaz Mutfak Eşyalarını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz durum için üzgünüz . Çözüm merkezi yetkilimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçerek destek olacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Korkmaz Müşteri Hizmetleri

13 Haziran 2024 22:03

Cengiz
Cengiz
13 Şubat 2025 01:00

Aynısı bizde de oluyor

Volkan
Volkan
18 Aralık 2024 11:21

Merhaba, aynı sorunu biz de yaşıyoruz, nasıl çözdünüz?

Merve
Merve
Benzer Şikayeti Var
23 Mayıs 2024 11:15

Aynı sorun aldığımızdan beri bizde de oluyor garantisi var ve altı defa da bu sebepten dolayı servise gitti her seferinde parçayı değiştirdik işte tamir ettik dediler garantisi olan ürünü yapacak bir şey yok kırık veya çatlak olan parçalar garantiye girmiyor dediler hem de bu parça ürünün iç aksamında olmasına rağmen annemin eli yandı birden eline düştü yanıklar oluştu raporda aldık cidden dava açacağım paramızla rezil oluyoruz Korkmaz iyi diye bir algı oluşmuş hepimizde buna güvenerek aldık ama ne olduklarını gördük

Korkmaz Mutfak Eşyaları Tostkolik Izgara Düşüyor

Ayşen
25 Haziran 2023 00:102.566

"Firmadan iletişime geçen yetkililer gayet iyi, anlayışlı ve çözüm odaklı yaklaştılar teşekkür ederim."

Korkmaz Mutfak Eşyaları Korkmaz A328-06 Üst Plaka Düşmesi

Efe
19 Kasım 2023 11:533.909

Korkmaz Tostkolik makinemin üst plakası düşmeye başladı. İçindeki tırnak kısmına oturuyor fakat kapattığımda tekrar düşm...

1 Yorum

Tümünü Gör
Korkmaz Tost Makinesi Sigortayı Attırıyor!

Korkmaz TostMakinesi Sigortayı Attırıyor!

İsmet
Korkmaz Tost Makinesi Arızaları!

Korkmaz TostMakinesi Arızaları!

Atahan
Korkmaz Tostella Tost Makinesinin Boyası Soyuldu

Korkmaz TostellaTost Makinesinin Boyası Soyuldu

Mizgin
Korkmaz Tost Makinesi Kulpu Kırıldı!

Korkmaz TostMakinesi Kulpu Kırıldı!

Aytek
Korkmaz Inox Tost Makinesinden Gelen Sesler