Korkmaz Mutfak Eşyaları Korkmaz Çaycı Aşırı Gürültülü Çalışıyor / Ses Kirliliği Sorunu!

16 Ocak 2024 22:53

Korkmaz markasının vanilya rengi çaycısını tasarımından ve renginden ötürü Korkmaz kalitesine güvenerek almıştım. İlk kullanımlarda içinden pas aktı resmen, KİP kırmızı sular döktüm alt demliğinden şaşkınlıkla. 2. En önemli durum ise inanılmaz ses çıkarıyor. Mutfakta sohbet ediyorsanız eğer yanınızdakini aycının sesinden duymuyorsunuz. Bazen beni inanılmaz bu ses sinirlendiriyor. Koskoca Korkmaz mühendisleri şu soruna bir çözüm bulsun ses kırılığının üzerine de çalışılsın. Bu kadar gürültülü çaycı hiçbir markada görmedim. Aldığıma çok pişmanım.

17 Ocak 2024 07:45 (Şikayetten 8 saat sonra)

Merhaba Sayın Tüketicimiz , Öncelikle Korkmaz Mutfak Eşyalarını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz durum için üzgünüz . Çözüme ulaştırmak amacı ile en kısa süre içerisinde tarafınıza dönüş sağlayacağız. Bilginize, saygılarımızla, Korkmaz Müşteri Hizmetleri

03 Nisan 2025 14:51
Korkmaz Çaycı Ürün Kalitesi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Merdo sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2024 18:20
Esin sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2024 20:34
Korkmaz Çaydanlıklarında Paslanma Sorunu Ve Garanti Talepleri
Peri sonuçtan hiç memnun değil

31 Ocak 2025 04:12
Korkmaz Çaycı: Müşteri Memnuniyeti Ve Güven Sorunu