06 Ocak 2024 15:21

Set halinde satın aldığım ürünler arasında yer alan Kahvekolik marka kahve makinesi, tek kullanım sonrasında arızalandı. Cezvenin iç haznesinde, kabloların bulunduğu bölgeye su sızıntısı meydana geldi. Müşteri hizmetleriyle yaşadığım mağduriyeti paylaştığımda, iç yapısının çelik olduğunu ve su geçirmezlik özelliğine sahip olduğunu ifade ettiler. Ancak bu durum gerçeği yansıtmıyor; zira su eklediğimde kenarlardan baloncuklar çıkıyor ve hava aldığı anlaşılıyor. Korkmaz markasından beklediğim kaliteyi göremedim. Ürünü garantiye göndermeme rağmen, sorun giderilmeden tarafıma geri gönderildi. Korkmaz markasına güvenerek tercih etmiştim ancak en çok mağduriyeti bu markadan yaşadım. Ürünüm şu an için kullanılamaz durumda ve paranın boşa gittiği hissine kapıldım. İadesini talep ediyorum ve bu talebim karşılanmazsa Tüketici Hakları'na başvuracağımı belirtmek isterim.

08 Ocak 2024 07:30 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba Sayın Tüketicimiz , Öncelikle Korkmaz Mutfak Eşyalarını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz durum için üzgünüz . Çözüme ulaştırmak amacı ile en kısa süre içerisinde tarafınıza dönüş sağlayacağız. Bilginize, saygılarımızla, Korkmaz Müşteri Hizmetleri

25 Şubat 2024 10:32

Kahve Makinesi Isınmıyor Ve Kahve Pişirmiyor

22 Mayıs 2025 12:33
Kahve Makinesi Isınmıyor Ve Kahve Pişirmiyor
Pınar sonuçtan çok memnun

11 Mart 2024 16:53
"Seda hanım a ilgisinden dolayı teşekkür ederim."

05 Eylül 2025 11:17
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Kahve Makinem Arızalı Çıktı, İade Talebim Karşılanmıyor

08 Ağustos 2025 13:22