Halil sonuçtan çok memnun

Kopazar Müşterisine Hiç Yardımcı Olmuyor

Halil
05 Ağustos 2024 23:44

Ben uzun zamandır alışveriş yaparım 04.08.2024 bakiye yüklemek istiyorum yüklenmiyor bir link veriyorlar oradan yükle diyorlar olmuyor. Canlı destek bizi insan yerine koyup yardımcı olmuyor sadece başından atıyor. 05.08.2023 tarihinde bakiye yükleyebildim bir ürün satın aldım üzerinden 20 dakika geçti ürünü teslim etmediler sürekli beklemem gerektiğini söylediler bende para iadesi istedim onu da yapmadılar. Kısacası paranızla rezil olmak istiyorsanız burayı seçebilirsiniz

16 Ağustos 2024 17:11

2 haftada defalarca bakiye yüklemeye çalışıyorum olmuyor sürekli suçu bankaların üzerine atıyorlar almak istediğim şey satılınca bakiye yükleyebiliyorum nedense bu site artık amacının dışına çıktı birkaç sefer almak istediğim şey için bakiye yüklemek istediğimde yüklenmiyor canlı desteğe sorduğumda sorun bizlik değil diye geri dönüş yapıyorlar. Bankayı aradım banka ile görüştüğüm anda bakiye yüklemeye çalıştım yine olmadı işlemim bankaya dahi ulaşmadan iptal ediliyor bankaya yansımıyor. Taksit seçeneği sitede aktif seçiyorum bankanız taksitli alışverişi desteklemiyor diyorlar banka ile görüşüyorum biz bu işlemden ücret alıyoruz satıcı taksit vermişse biz neden kabul etmeyelim diyorlar Kopazar defalarca bu konularda beni mağdur etti ne hikmetse almak istediğim şey satılınca bir anda bakiye yükleme sistemi düzeliyor ve bu konu artık çok canımı sıktı ben ve arkadaşlarım sürekli sorun yaşıyoruz ve bugün itibari ile hesaplarımızı siliyoruz alışveriş için bir daha asla tercih etmem

12 Ağustos 2024 15:43 (Şikayetten 6 gün sonra)

Kerem sonuçtan çok memnun

30 Kasım 2023 23:09
"Teşekkür ederim çok yardımcı oldular."

26 Mart 2025 11:23
Bakiye Yükleme Sorunu Ve İletişim Eksikliği

05 Mayıs 2024 09:39
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2023 09:32

19 Ocak 2025 19:32