Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Tarım Kredi Kooperatif Market Dövmeli İri Kıyım Arkadaş ( Bady Gard )

30 Eylül 2024 21:33

Ayvalı Mahallesi 159. Cadde'de Tarım Kredi Marketi'nde çalışan, anladığım kadarıyla sorumlusu, kendini mağaza sahibi zannediyor ve herkesi azarlıyor. En son beni de dövmeye kalktı ve tehdit etti. Bu iri kıyım ve kollarında dövme olan arkadaş buraya yakışmıyor. Benden önce de bir yaşlı amcayı dışarıda tartakladığını öğrendim ve bana da küfürlü konuşarak 'Hem döverim hem de nereye gidersen git şikayet et' dediği için size veya buna dur diyecek bir kişiyi, bu marketler zincirinde çalışan o kadar güzel insan için de bu yarma arkadaşı konuyla ilgilenecek arkadaşa havale ediyorum.
Saygılarımla

01 Ekim 2024 09:06 (Şikayetten 11 saat sonra)
Hasan
26 Kasım 2024 21:11

25 Kasım 2025 günü aynı iş yerine gittiğimde arkadaş gene oradaydı. Şimdi soruyorum Ne yaptınız nasıl davrandınız arkadaş tamam kimseyi dövmeye çalışmayacağım mı dedi yoksa... Sayın yetkili aynı bu iş kadın şiddetine benzedi. Sizde herhalde öldügümüz zaman devreye gireceksiniz sizlerin ilgisizliğinden dolayı kınıyor ve alışverişimi kesiyorum.

Çiğdem sonuçtan çok memnun

Market Çalışanının Uygunsuz Davranışları Ve Güvenlik Endişesi

Çiğdem
18 Eylül 19:42
"Şikayet ettiğim kişi o kadar kendine güveniyordu ki kimse bana bir şey yapamaz kafasındaydı sürekli alışveriş yaptığım bir marketti çalışanlardan dolayı gitmek istemiyordum şikayetim dikkate alınmış ve kişi işten çıkarılmış teşekkür ederim artık rahatlıkla alışveriş için gidebilirim."
Serra sonuçtan çok memnun

17 Şubat 2024 23:13
Cevdet sonuçtan hiç memnun değil

Tarım Kredi Market Çalışanının Saygısız Ve Agresif Davranışı Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

16 Ağustos 13:11

Tarım Kredi Marketinde Müşteriyle İlgisiz Ve Kaba Çalışanlar