Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Tarım Kredi Kooperatif Market Bozuk Tarım Kredi Kaşar Peyniri

Tarım Kredi Kooperatif Market Bozuk Tarım Kredi Kaşar Peyniri
09 Eylül 2023 13:50

25 Ağustos 2023 tarihinde 6072 numaralı mağazadan almış olduğum Tarım Kredi Tam Yağlı Kaşar Peyniri bozuk çıktı ve kötü bir kokusu var. Daha önceden almış olduğum kaşar peyniri daha bitmediği için paketi dün açtım ve bozuk olduğu için bugün mağazaya fişiyle beraber götürdüm. Mağaza aldığım sürenin üzerinden zaman geçtiği için iade almayacağını söyledi. Ben yeni açtığımı belirtmeme rağmen kabul etmedi. Ürünün saklama koşullarına göre marketten aldıktan sonra her zamanki gibi sürekli buzdolabında muhafaza etmiştim. Bozuk ürün satıp iade almayan ürünün arkasında durmayan mağazanıza durumu bildirip sorunumun çözülmesini talep ediyorum.

Gökhan
09 Eylül 2023 14:30

Kaşar peyniri kalite birimine bildirilmesi için mağazaya bıraktım, peynir lastik gibi olması gerekirken parça parça tuz gibi dağılıyor videosu mevcut. Biraz önce diğer aldıklarımı iade ettim, kuru incir de bozuk ve kararmıştı, mağaza sorumlusu bizde yok bu üründen dedi rafa baktı bulamadı daha sonra diğer çalışan buldu. Üzerinde Tarım Kredi yazan bir ürünü başka yerden almışım gibi sanki. Kendi ürünlerin bir haber olup sürekli müşteriyi suçluyorlar.

11 Eylül 2023 10:48 (Şikayetten 1 gün sonra)

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

01 Ocak 2024 22:25
Tarım Kredi Market Ürünlerinin Bozuk Olması
Tarım Kredi Market Ürünlerinin Bozuk Olması
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Tarım Kredi Market'ten Aldığım Kaşar Peynirde Yanlış Ve Bozuk Ürün, İade Sorunu

29 Ekim 13:23

Tarım Kredi Marketten Alınan Bozuk Kaşar Peyniri İade Edilmedi Mağdur Oldum

15 Temmuz 18:10
Tarım Kredi Marketten Alınan Bozuk Kaşar Peyniri İade Edilmedi Mağdur Oldum

09 Haziran 2023 11:41
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2024 23:17
Tarım Kredi Kooperatif Market Son Kullanma Tarihine Daha Çok Olan Peynir İadesini Almıyor.