Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Kule Site Çevresinde Spor Tesislerinin Yetersizliği

Kule Site Çevresinde Spor Tesislerinin Yetersizliği
31 Ekim 2024 13:05

Kule Site çevresinde ikamet etmekteyim. Koskoca Selçuklu Belediyesinin Kule Site çevresinde sadece 1 tane spor salonu vardı. Mahperi Tesisleri idi. O da artık kapatılıyormuş, ne gerek var, neden kapanıyor? Onu da anlamadık, geliştirilmek yerine kapatılıyor. Koskoca binada zaten küçücük spor salonu vardı, yazıktır yani. Şurayı kütüphane yapmaya ne gerek var? İl kütüphanesi inşa edilirken cidden anlam veremiyorum. Zaten kötü, yer altında, eksik ve bakımsız ekipmanlarla zaman geçirmiştik ama en azından hiç yoktan vardı. Artık bize spor yapabileceğimiz GYM ve yürüyüş anlamında söylüyorum, hiçbir alan kalmadı. Bizi illa özel yerlere mahkum bıraktılar. Meram Belediyesinin yaptığı spor merkezlerini her gün duyuyoruz ve artık yeter. O belediyenin vatandaşları havuzu, saunası, buhar odası eksik olmayan salonlara gidebilirken, bize yapılan bu muameleyi kabul etmiyorum. Selçuklu Belediyesinden Kule Site çevresine büyük kapasiteli (bunu dememdeki sebep şu ki Ş*******'a açılan büyükşehirin spor merkezi hem küçük hem yetersiz kontenjan ve fiyatlar da anormal pahalı, 3 aydan fazla üyelik yok vs.) Kule Site'den uzak olmayan spor tesisi kurmasını istiyoruz.

Meram Belediyesi Konevi Spor Tesisi Çok Kötü Olmuş

06 Temmuz 2024 01:43