Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Konya Göz Hastanesi Sancak Şubesi Çalışanların Tavrı

24 Kasım 2023 12:01

Konya göz Sancak şubesinde temmuz ayında lazer ameliyatı oldum. Ameliyattan memnunum ancak insanlar randevulu veya randevusuz herkes alınıyor. Dr.****beyin 3 odası var ve para kazanmak uğruna insanlar mezbahane gibi sırada bekletiliyor. 2 saat, 3 saat sıra bekleyen oluyor ve genelde tartışma çıkıyor. Ameliyat, muayene ve testlere o kadar para veriliyor ancak 3 kontrolde de doktoru toplam 5 dakika görmüşümdür. Bugün 3 ay sonra kontrole gel dendiği için kontrole gittim ve sekreter 2 ay geçtikten sonra kontrol kaydı açamadığını ve muayene olarak açacağını söyledi. Sadece ameliyattaki başarıdan memnunum, çalışanların tavrı ve insanları para kazanmak için zamanıyla oynamalarından hiç memnun değilim.

27 Eylül 2024 11:15 (Şikayetten 10 ay sonra)

Merhaba, Konuyla ilgili olarak tarafınıza dönüş yapılmış ve yanlış anlaşılan durum karşılıklı olarak çözülmüştür. Saygılarımızla.

Anıl
Anıl
27 Eylül 2024 13:26

Tarafınıza ulaşıp çözdük diyorsunuz bana ulaşan olmadı. Yani karşılıklı anlaştık ibaresi yanlıştır. 10 ay geçtikten sonra cevaplanan bir şikayetin zaten düzeltilecek bir şeyi yoktur. Sadece bu yaşadığım durum burada duracaktır.

27 Ağustos 2023 14:51

Konya Göz Hastanesi'nde Yapılan Yanlışlıklar

23 Aralık 2023 10:09
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Osmangazi Göz Smile Pro Lazer Saçmalığı

19 Eylül 2024 22:25