02 Ekim 2023 15:04

Konya Selçuklu Kosova Mahallesi Merkez Sitelerinde ailem oturuyor. Annem babam 70 yaşında. Yan binada oturan komşumuz k*** k***'ın eşi a*** k***, binamızın önüne yemek artığı ve ekmek döküyor. Defalarca uyardık, evimizin bahçesine dökülen artıklar üzerine güvercinler geliyor. Artıkları yedikten sonra çatımıza konuyorlar ve güvercinlerden gelen keneler evimizi kaplıyor. Defalarca şikayet ettik, Beyaz Masa'yı aradık, sorunumuza çözüm bulmuyorlar. Kırıntı dökmesine bir şey diyen yok. Evimizin bahçesine dökmesin, gitsin anayolun kenarına döksün, aralı yere döksün. Biz şikayet ettikçe bahçemizin içine ekmek kırıntısı ve yemek artığı dökmeye devam ediyorlar. Beyaz Masa'ya defalarca bildirmemize rağmen kimse gelip ilgilenmiyor. Biz bu sorunumuz için acil çözüm istiyoruz. 70 yaşında insanlar balkona çıkamıyorlar, kene korkusundan insan sağlığının hiç önemi yok mu? Annem, babam, yeğenlerim ve ailemin sağlığı keneler yüzünden tehdit altında. Bahçenin içine ekmek kırıntısı ve yemek artığı atılmasından yan bina komşumuz Ayşe Kavak'a yaptırım uygulanmasını istiyoruz. Sorunumuzun bir an önce çözülmesini istiyoruz.

06 Ekim 2023 08:11 (Şikayetten 3 gün sonra)

Talebinizi ilçe belediyesine iletmeniz gerekmektedir.

10 Ekim 2023 10:14

İlce Belediyesi sorunumuzu çözse zaten şikayet var'a ve CİMER'e yazmamıza gerek kalmazdı

09 Kasım 2023 06:34

Sorunumuz hala çözülmemiştir hala komşumuz a** k*** ileride birçok bos yer varken getirip ekmek ufaklarını bizim oturduğumuz önüne dökmeye anne babamın ve yeğenlerimin sağlığını tehdit etmeye devam etmektedir

Başvurunuzu Selçuklu belediyesine iletmeniz gerekmektedir.

22 Ağustos 2025 21:03

08 Mart 2025 09:47
Gulsen sonuçtan hiç memnun değil

Komşumun Evimin Önüne Sürekli Hayvan Gübresi Dökmesinden Şikayetçiyim

21 Eylül 2025 08:57