Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Konut Yapı Gayrimenkul (Buca) Sahte Konut İlanları

Konut Yapı Gayrimenkul (Buca) Sahte Konut İlanları
13 Ağustos 2024 19:17

İlanları gerçek değil. Konut Yapı gayrimenkul Ofisi'ne gittim. Kiracı uygun değil, kiracı zaten sorunlu diyerek benim tüm zamanımı boşa aldılar. İlandaki daireye götürmüyorlar. Kesinlikle hakkımı helal etmiyorum. Telefonda bu ilan gerçek değiş mi diye 100 kere sormama rağmen yine de ofise çağırdılar. Ofise gittiğimde ise kiracı ile ilgili söylemleri söyleyip başka ev göstermeye çalıştılar.

22 Ağustos 2024 15:16

13.08.2024 tarihinde yayınladığım yorumumu güncelliyorum; İlanları gerçek değil. Konut Yapı gayrimenkul Ofisi'ne gittim. Kiracı uygun değil, kiracı zaten sorunlu diyerek benim tüm zamanımı boşa aldılar. İlandaki daireye götürmüyorlar. Kesinlikle hakkımı helal etmiyorum. Telefonda bu ilan gerçek değil mi diye 100 kere sormama rağmen yine de ofise çağırdılar. Ofise gittiğimde ise kiracı ile ilgili söylemleri söyleyip başka ev göstermeye çalıştılar. Kesinlikle ilanlarına tamah etmeyin. 22.08.2024 tarihinde işletmenin sahibi olduğunu iddia edilen bir kişi beni arayıp tehdit etti. Adli süreç başlatacaklarmış. Ve çok kaba bir ses tonuyla konuşma yaptı.

22 Ağustos 2024 14:29

13.08.2024 tarihinde yayınladığım yorumumu güncelliyorum; İlanları gerçek değil. Konut Yapı gayrimenkul Ofisi'ne gittim. Kiracı uygun değil, kiracı zaten sorunlu diyerek benim tüm zamanımı boşa aldılar. İlandaki daireye götürmüyorlar. Kesinlikle hakkımı helal etmiyorum. Telefonda bu ilan gerçek değil mi diye 100 kere sormama rağmen yine de ofise çağırdılar. Ofise gittiğimde ise kiracı ile ilgili söylemleri söyleyip başka ev göstermeye çalıştılar.  22.08.2024 tarihinde işletmenin sahibi olduğunu iddia edilen bir kişi beni arayıp tehdit etti. Adli süreç başlatacaklarmış. Ve çok kaba bir ses tonuyla konuşma yaptı.

Yorumlar (5)

Serkan
Serkan

Yazdığınız iyi oldu Ankara'dan baktığım ilanlardı şehir dışından gelen için tam bir fiyasko olurdu yoksa teşekkürler

Demet
Demet

Bende ilanlardan emin olamayınca internete yazdım ve ne oldukları ortaya çıktı. Yorum için teşekkürler

İlke
İlke

Nasıl yani ilanlar sahte mi

Yücel
Yücel

Uyarınız için teşekkürler. İlan için arayacaktım vazgeçtim.

Şahin
Şahin

Uzak duracağım. Uyardığınız için teşekkürler.

Ender sonuçtan hiç memnun değil

Konut Yapı Gayrimenkul (Buca) Boşa Zaman Kaybettiriyor

03 Temmuz 2024 15:28
Selen sonuçtan hiç memnun değil

14 Mart 2025 18:56

Anka Gayrimenkul Ev Sahibi İle Yaşanan Sorunlar