Gülnur sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2024 16:31

Kolan Bayrampaşa Hospital'da 12 Haziran 2024 günü kızıma mide balonu taktırdım. Yapılan işlem ve doktorumuz ile ilgili hiçbir sıkıntı yaşamamışken muhasebeden ayrıntılı fatura istediğimde 15 gün sonra verebileceklerini söylediler. 2 gün sonrası, 15 Temmuz 2024 Cuma günü hastaneye kontrole gittiğimizde serum bağlandı ve 2000 TL para istendi, verdim. 1 gün sonra, 16 Temmuz 2024 Cumartesi günü tekrar serum taktırmaya gittiğimde veznedeki N**** Y****, doktorumuzun hastanede olmadığını, bu yüzden muayene ücreti vermemiz gerektiğini ve 1 gün önce 2000 TL olan seruma 2900 TL ödeyeceğimizi söyledi. Bunu kabul etmediğimi, ortada muayenelik bir durum olmadığı için bu parayı vermeyeceğimi söylediğimde N**** Y****, yetkisiz, vasıfsız, sert ve pervasızca bir tavırla "Açtırmayın o zaman, yaptırmak zorunda değilsiniz" dedi. Tartışma çıkınca R**** Bey bize personel indirimi yaptırarak 2720 TL aldırttı. O an çaresiz olduğum için ödedim, hiçbir muayene yapılmadan serum bağlandı. O günün nöbetçi doktoru M****** E**** yanımıza bile uğramadı. Bunun üzerine kendilerini şikayet edeceğimi söylediğim için bu paranın iade edileceği yalanını söyleyerek bizi taburcu ettiler. Üstünden günler geçmesine rağmen ne arayan oldu ne de para iadesi. Bu sebepten dolayı kendilerinden ve özellikle N**** Y****'ten şikayetçiyim.

Sena sonuçtan hiç memnun değil

Acil Durumda Bebekten Ücret Alınması Ve Yüzeysel Muayene Mağduriyeti

20 Ekim 2025 14:25

Kolan Hospital Hastanelerde Gereksiz Test Ve Yanlış İlaç Sorunu

24 Ocak 2025 23:43

01 Ocak 2024 17:58
Kolan Hospital Personel Şikayeti Hk.

31 Aralık 2023 21:12