Diler sonuçtan hiç memnun değil

Beylikdüzü Kolan Hastanesi Başhekimi

23 Temmuz 2024 14:50

Beylikdüzü Kolan Hastanesi Başhekimi Op. Dr. N**** E**** kesinlikle hastayla nasıl konuşulması gerektiğini bilmeyen, hasta haklarından bihaber birisi. Daha önce bizden aldıkları fazla muayene ücretleri ve fatura vermemeleri nedeniyle adı geçen hastaneyi Sosyal Güvenlik Kurumuna ve Maliye'ye şikayet ettiğimiz için hastane yönetimi tarafından tam anlamıyla 'mimlendik'. 23.07.2024 günü aldığımız psikoterapi sonrasında yine fatura istediğimiz için yukarıda ismi geçen başhekim şahıs tarafından odasına çağrıldık ve odasında bize utanmadan 'Paranızı ödedik siz hâlâ rahat durmuyorsunuz, bizi şikayet ediyorsunuz, size hizmet veriyoruz. Şikayet ediyorsunuz, beğenmiyorsanız ne geliyorsunuz' diye azarlayarak hesap sorma cüretini gösterdi. Çıkan tartışma sonrasında da son derece saygısız bir tavırla bağırarak odadan kovdu. Hasta olarak haklarımızın ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. Başhekim sıfatını taşıyan bir kişinin çözüm üretmek yerine hastayı ayağına çağırıp yasal haklarını kullandığı için azarlamasını asla kabul etmiyoruz. Adı geçen hastanenin hasta hakları politikasının sadece duvarda asılı bir çerçeve olduğunu, kullanmaya kalktığınızda saygısızca ve zorbaca engellenmeye çalışılacağınızı bilerek gidin.

Leo sonuçtan hiç memnun değil

06 Haziran 2024 12:41
Diler sonuçtan hiç memnun değil

Kolan Hospital Beylikdüzü Kolan Hastanesinin Hasta-doktor Randevusunu Engellemesi

25 Şubat 2024 22:03

31 Ekim 2023 14:39
Levent sonuçtan hiç memnun değil

Kolan Hastanesi'nde Fiyat Tutarsızlığı Ve Güven Sorunu

18 Şubat 2025 14:05