Diler sonuçtan hiç memnun değil

Kolan Hospital Beylikdüzü Kolan Hastanesinin Hasta-doktor Randevusunu Engellemesi

25 Şubat 2024 22:03

Beylikdüzü Kolan Hastanesi Psikiyatri ve Psikoterapi bölümüne uzun zamandır devam eden kızım için talep edilen tedavi ücretleri ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşmalar arasındaki büyük fiyat farkı nedeniyle hastane hakkında SGK'ya şikayette bulunduk. 2024 Ocak ayına aldığımız Psikiyatri ve Psikoterapi randevuları, ilgili doktor ve psikologların o ay boyunca seminerde olacakları gerekçesiyle iptal edildi. Fakat sonradan anlaşıldı ki bu durum gerçek dışıydı ve doktorlar hastanede bulunmaktaydılar. Bizim SGK'ya yapmış olduğumuz şikayet sebebiyle tedavi görmekte olan bir hastanın doktoruyla görüşmesinin engellendiğini öğrendik. Hastanenin Hasta Hakları birimine giderek durumu izah ettik ve haklarımızın ihlal edildiğini, bu tür bir engellemenin bir sağlık kuruluşuna yakışmadığını, etik olmayan bir tutum sergilendiklerini belirttik ve konunun araştırılmasını talep ettik. Bize geri dönüş yapılacağı belirtilmesine rağmen herhangi bir bilgi verilmedi. Şikayetimizi SGK'ya yeniden ilettik. Hasta haklarını ihlal eden ve haksız yere yüksek ücret alarak bununla da kalmayıp hastayı mağdur etmeyi seçen Beylikdüzü Kolan Hastanesi yönetimini kınıyor ve yaşananları ilgili makamlara bildirmeye devam edeceğimizi belirtiyoruz.

Diler sonuçtan hiç memnun değil

Beylikdüzü Kolan Hastanesi Başhekimi

23 Temmuz 2024 14:50

13 Ocak 2025 17:06
Cansel sonuçtan hiç memnun değil

Beylikdüzü Kolan Hastanesi Çalışmayan Üroloji Servisi

30 Temmuz 2024 17:18
Levent sonuçtan hiç memnun değil

Kolan Hastanesi'nde Fiyat Tutarsızlığı Ve Güven Sorunu

18 Şubat 2025 14:05