15 Eylül 2024 21:48

31 Ağustos tarihinde Haramidere Köfteci Yusuf şubesinden evime gelen misafir arkadaşlarıma toplamda 3 adet ekmek kadayıfı tatlısı söyledim. Fakat yaklaşık 1.5 saat beklememe rağmen gelen tatlıların bir tanesinin içerisinden hamam böceği çıktı ve olduğu gibi çöpe attık. Sayenizde de misafirlerime de rezil olmuş oldum.
Şubeyi arayıp durumu anlattığımda ve sizler ilaçlama yapmıyor musunuz diye söylediğimde sürekli ilaçlama yaptıklarını fakat sıcaktan dolayı olabileceğini iletip 3 adet daha tatlı gönderim sağladılar. Korkudan onları yemedik. Bu olay birinci krizdi 15.09.2024 tarihinde ise arkadaşlarımla ise yine aynı şubeye bu kez yerinde yemek yemeğe gittim ve aynı olay ile bu kez restoranda karşılaştım masanın üzerinde hamam böceği garsona gösterdik ve ardından olduğu gibi yemeğimizi yemeyi bırakıp hesabı ödeyip çıktık.
Bu denli büyük bir firmanın bu denli temizlik konusunda rezil olması bizi ikinci vakada şaşırttı.
İkinci kez olayı yaşamamızın ardından artık bu şikayet talebinin farz olduğu kanaatine vardım. Yetkililerin konu ile ilgili savunmasını çok merak ediyorum.

Burak sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2024 18:54
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Tatlıda Canlı Böcek Ve Yetersiz İlgi: Hijyen Ve Müşteri Memnuniyeti Sorunu

05 Eylül 18:28
tatlida-canli-bocek-ve-yetersiz-ilgi-hijyen-ve-musteri-memnuniyeti-sorunu-2.jpg

30 Mart 2024 11:15
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Tatlıdan Böcek Çıkması Ve İlgisiz Çalışanlar İkinci Kez Aynı Sorun

04 Eylül 19:24