Köfteci Ramiz Kulada Şubesindeki Kötü Hizmet

05 Ağustos 2023 16:54

Geçtiğimiz hafta Kulada ki Köfteci Ramiz şubesine gittim. Şantiyem orada olduğu için üzerimde yelek ve iş kıyafetlerim vardı girişte şef garson olduğunu tahmin ettiğim arkadaşın rahatsız edici bakışları sonrası yalandan bir hoş geldiniz dedi ve bakmaya devam edince yemek yiyeceğimi söyledim. Masaya oturdum ve sipariş vermek için yaklaşık 25 dakika bekledim benden sonra gelen masaların siparişleri alındı falan. Neyse daha sonra siparişimi verdim 1 saat bekledim o ara yanıma bir masa geldi. Oturdu 10 dakika sürmedi adamların siparişleri geldi ve garson bana dönüp sizin sipariş vardı değil mi dedi gitti ve hazırlanıyormuş diye tekrar yanıma geldi. Sanırım kılık kıyafete bakarak servis yapılıyor Köfteci Ramiz'de. Yazıklar olsun Gerçekten çok sinirlendim bir su içmiştim onunda parasını bırakıp çıktım. Ben kula'daki biyokütle enerji santralinin Harita Etüt şefiyim ve bir daha bu şantiyeden veya devamında çalışan hiç kimse oraya gitmeyecek. Siz insanlara insan gibi muamele etmeyi öğrenirsiniz umarım.

07 Ağustos 2023 12:34 (Şikayetten 1 gün sonra)
Typhoon
Typhoon
08 Ağustos 2023 20:56

Öncelikle ilginizden dolayı teşekkür ederim. Yaşanan olayı tabii ki markaya mal etmek doğru değil. Sadece o şubedeki arkadaşların yaptığı bir şey gerekli değerlendirmenin yapılacağına da eminim teşekkür ederim.

11 Mart 2024 13:01
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2025 21:59
Özden sonuçtan memnun

15 Kasım 2023 00:11
Red sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2024 10:00

18 Eylül 2023 00:00