Dilek sonuçtan hiç memnun değil

17 Şubat 2024 11:50

Kodland eğitim platformundan 10.01.2024 tarihinde deneme dersi aldım. Dersin hoşuma gitmesi sonucunda paket almaya karar verdik. İlk etapta söylenen fiyattan fazla bir ödeme yaptık. Sonra bu hata düzeltildi ve paketimizi aldık. Bayan hoca ile çalışmak istedik. İlk ders erkek hocayla yapıldı ve kızım istemediği için sınıfı değiştirmek zorunda kaldık. Derse pazar günü saat 11:00'de girmemiz söylendi. Ders saatinde evde olabilmek için Bursa'dan erken yola çıkıp İstanbul'a geldik çünkü bulunduğumuz yerde bilgisayar ve internet yoktu. Eve gelince link almak için defalarca aradım ancak dönüş ders sonunda yapıldı. Bu derse giremedik. Bize ders sonrası telafi yapılacağı söylenmişti. Paket alana kadar böyle bir uygulama olduğu belirtilmişti. Sonra 'böyle bir uygulamamız yok, belki bir ders yaparız ama hocalar çok yoğun, ne zaman olur bilmiyoruz' dediler. Ben de 'İlk dersleri kaçıran kızım diğer dersleri nasıl yapacak?' diye sordum, 'link yollarız izlesin' dediler. Bana bir tane link geldi. Verim alamayacağımı anlayınca iptal işlemi yaptım. 750 TL civarında bir kesinti yapılmış, girmediğimiz ve giremediğimiz iki ders için ücret talep ediyorlar. Yetkiliyle görüşmek istediğimde yetkili olmadığı, çözüm biriminin cevap vereceği söylendi. 'O zaman parasını aldığınız dersleri verin' dediğimde 'İptal sonrası ders olmaz' yanıtını aldım. 'Peki verilmeyen dersin parası ne olacak?' diye sordum. Sadece bir ders için link gönderilmişti. Çok isteyerek başladığımız bu süreci, verim alamayacağımı anladığım için üzülerek iptal ettim. Bu durum, büyük bir kurumun yapması gereken bir davranış değil.

24 Şubat 2024 22:55

Kodland firması güvenimi sarstı. Bu kadar güvendiğim kurum büyük bir fiyasko. Daha önce de şikayetimi belirttim ama kimse yardımcı olmuyor. Almadığım dersin ücretini kestiler. Güvenimi suistimal ettiler maalesef. İlgileniyoruz deniyor ama hala bir bilgi yok. Sonra da zaman aşımı bahanesi mi sunulacak acaba

Ek
20 Şubat 2024 14:27 (Şikayetten 3 gün sonra)
20 Şubat 2024 17:25

Dönüşünüzü bekliyorum. Teşekkürler.

24 Şubat 2024 22:50

Tarafıma 4 gün oldu hala dönüş yapılmadı. Firmanın ilgilenmesini bekliyorum

28 Şubat 2024 15:01

Merhaba günlerdir bana dönüş yapılmadı. Araştırıp dönüş yapacağız diyorsunuz ama dönüş yapılmıyor, arayan açıklama yapan yok sorunumu acil çözer misiniz lütfen

14 Mart 2024 20:08

Merhaba kodland haftalardır bana dönüş yapmadı. Benim girmediğim değil kendi veremedikleri eğitimin parasını benden kestiler. Araştırıp döneceğiz dendi ama hala dönüş yok. Sorun gerçekten benden kaynaklı olsa ararlardı. Kendi hatalarını savunamıyorlar maalesef. Güvenilecek bir firma değilsiniz. Israrla dönüş yapmanızı bekliyorum

Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
21 Ekim 2023 09:43
Gülden sonuçtan çok memnun

Gülden
12 Şubat 2025 23:36
"Esra Arı Hanım'ın gönül alıcı ve yapılan hatayı düzeltme çabası harikaydı. Yapmış olduğu destek için kendisine sonsuz minnettarım. Hatta ondan önce bir kesinlikle hayır diyeceğim kurum algısını yıktı ve tekrar değerlendirmem için imkan tanıdır. Çok teşekkür ederim. İadem yapıldı. Zorunlu kesilen % 10 komisyon içinde telafi amaçlı ders hediye edildi. Esra Hanıma çok teşekkürler"
Ahmet sonuçtan çok memnun

Ahmet
09 Haziran 2024 00:40
"Kodland'ın iptal talebime ilişkin yaptığı olumlu ve hızlı dönüş için teşekkürleri arz ediyorum. Saygılarımla"
Kodland'ın "Bir Eğitimci Gibi Kendini İfade Etmesini" İstiyorum.
Kodland'ın "Bir Eğitimci Gibi Kendini İfade Etmesini" İstiyorum.