Emir sonuçtan hiç memnun değil

Mobil Klima Koçtaş Şikayeti

21 Temmuz 2023 21:31

Koçtaş mağazasından Goodhome 12.000 BTU mobil klima aldım. 1 ay geçmeden klima bozuldu, soğuk üflemiyor. Kimseye ulaşamıyorum, kimse umursamıyor. Bir daha asla Koçtaş'tan ürün almayacağım. Hepsi birbirine itiyor, telefonda 10.000 TL para verdim. Yazıklar olsun.

31 Temmuz 2023 23:52

Gebze Koçtaş mağazasından 1.5 ay önce Goodhome mobil klima aldım 2.5 hafta önce de klimam bozuldu Koçtaş şikayet var sitesinden şikayetimi ilettim Koçtaş mağazalarında iletişim için 1 kere aradılar şikayetimi dinlediler ama hiçbir sonuç çıkmıyor ne servis yönlendiriyorlar ne bir şey aradığım zamanda sürekli oyalıyorlar l*n*t firmanın l*n*t çalışanları böyle bir şey ben daha görmedim kod koca 2 hafta oldu 10.000 TL para verdim 2 ayda klima bozuldu 2 yıl garantili ürüne şimdi ne servisleri var ne ilgilenen yarın bir daha arayacağım ve şu anda servis sorunu yaşıyoruz servisimiz İstanbul da biz sizi arayacağız deyip oyalayacaklar Ş*R*FS*ZL*R

28 Temmuz 2023 13:19

1 hafta oldu ya 1 hafta önceden söylediğim bir şey oldu hala şikayetinizle ilgili çalışmalarımız devam ediliyor deniliyor böyle saçma böyle yazık bir şey görmedim ben ya hakkım h*r*m Z*kk*m olsun

Ek
25 Temmuz 2023 20:34

Hiçbir gelişme olmadı çünkü Koçtaş umursamıyor müşterilerini eğer ki hallolmaz ise mahkeme davasını açacağım haklı olarak

25 Temmuz 2023 20:30

Koçtaş'tan mobil klima almıştım bunun için daha önce yazdım bir kere daha yazıyorum goodhome 12000 BTU klima aldım 1 ay önce klima bozuldu Koçtaş kadar b*tan bir firma ben daha görmedim neymiş 2 yıl garantili ürüne servis bulamıyorlar servisleri İstanbul'daymış Gebze için soracaklarmış daha bilmiyorlarmış 4 gün geçti hala servis bulacaklar böyle bir şey olamaz yani bundan sonra asla Koçtaş dan alışveriş yapmam çevremdekilere de yaptırmam Allah hepsini k*hr*ts*n versin.

22 Temmuz 2023 10:26 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba Emir Bey, Geri bildiriminizi mağazamıza ileterek takip sürecini başlattık. 2 iş günü içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

25 Temmuz 2023 20:32

Umarım en kısa zamanda hallolur 4 gün geçti eğer ki hallolmazsa hukukun verdiği yetki ile ha

25 Temmuz 2023 20:33

Umarım en kısa zamanda hallolur 4 gün geçti hala servis bulamıyorlar yoksa hukukun verdiği yetki ile 2 yıl garantili ürüne tamir edilmiyor ve bakım yapılmıyor diye mahkeme davası açacağım.

Zerrin
23 Temmuz 2024 14:16
Onur sonuçtan çok memnun

13 Aralık 2024 14:20
"Maalesef bu süreç yüzünden bir daha Koçtaş ile alışveriş yapacağımı düşünmüyorum."
Koçtaş'tan Alınan Klimanın Tamir Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Hasarlı Teslimat

Klimam Arızalı, Koçtaş’tan 10 Gündür Haber Yok: Paramın İadesini İstiyorum!

14 Ekim 2025 15:02
klimam-arizali-koctastan-10-gundur-haber-yok-paramin-iadesini-istiyorum-1.jpg
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2023 21:47
Koçtaş Ürün Tesliminin Gerçekleşmemesi