Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Kocaeli Şehir Hastanesi İlaçlı Tomografi Sonrası Kol Şişmesi

29 Nisan 2024 00:52

27.04.2024 tarihinde anneme ilaçlı tomografi çekildi. İşlem sonrası kolda şişlik oluştu. Buz koyup inmesini beklerken birkaç saatte tüm koluna yayıldı. Kolun rengi değişip davul gibi şişti kıyafet giyemeyecek duruma geldi ve gece 2 farklı hastanenin aciline gitmek zorunda kaldık. Kontrast maddenin damardan deri altına sızıp yayıldığı söylendi. Bileğini bile rahat hareket ettiremiyor. Başhekimlik lütfen bunları dikkate alsın!

Yorumlar (5)

Furkan
Furkan

Merhaba son durumunuz nedir eşim şu an aynı durumu yaşıyor çok korkuyoruz ne zaman geçti ne yapmamız gerekiyor

Sümeyya
Sümeyya

Merhabalar, sizin durumunuzda ne gibi şeyler yaşandı, bilgi verebilir misiniz, şu an biz de annemde aynı durumu yaşıyoruz

Zeynep

Geçmiş olsun öncelikle. Şişlik yaklaşık 10 günde kendiliğinden indi. Sonrasında bir sıkıntı yaşamadık çok şükür.

Dilan
Dilan

Hastanenin hasta hakları birimine başvuru yaptınız mı?

Zeynep

Hastaneyi arayıp durumu söylediğimde sıkıntı varsa acile gidin denildi. Hafta sonu olduğu için herhangi bir birime yönlendirme yapılmadı. Artık şişlik inmeye başladı ben de meseleyi uzatmak istemedim. Umarım bundan sonraki hastalara daha dikkatli davranılır.

Sultan sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2025 01:50

Hastanede Yanlış Tedavi Ve Uzun Süreli Bekleme Sorunu