Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Tepeköy Komek Kurs Şikayet

07 Ağustos 2024 14:31

KOMEK Kocaeli Kurs Eğitim Merkezindeki kuaförlük hocasından bahsetmek istiyorum. 2023-2024 döneminde kuaförlük kursuna başvuru yaptım ve çağrıldım. 1 sene kurs almama rağmen şu an katlı kesimi bile bilmiyorum. Dükkan açmayı es geçiyorum, herhangi bir işe girsem bile katlı kesimle ilgili hiçbir bilgim yok. Hocamız tarafından sürekli azar işitip küçümsendik, yaptığımız işler beğenilmedi. Özgüvenimiz biraz olsa bile oraya gittikten sonra meslekten soğuduk, ayrımcılık yapıldı. Devamsızlığımız olmasına rağmen izin almada zorluk çekiyorduk, bazı arkadaşlarım izin alamıyordu bile. Yaptığımız işleri kursiyer olmamıza rağmen beğenmiyordu, bizden hep tam performans bekledi ama asla göstermedi. Oraya gitme amacımızın öğrenmek olmasına rağmen biz bildiklerimizi de unuttuk. Kimseyi ekmeğinden etmek istemeyiz hiçbirimiz, ama yazdıklarımızın dikkate alınmasını rica ediyorum.

07 Ağustos 2024 16:28 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, Bahse konu şikâyetiniz ile ilgili tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Büyükşehir Belediyesi olarak verdiğimiz hizmetlerin şekillenmesinde siz değerli vatandaşlarımızın memnuniyeti esas tutulmaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Hidayet sonuçtan memnun değil

Kısıtlı Ders Saatleri Ve Eğitmen Eksikliği Mağduriyeti