Abdullah sonuçtan memnun değil

Knmaster Elektronik Cihazda Yaşanan Cızırtı Sorunu Ve Garanti Şikayeti

Abdullah
29 Aralık 2023 13:45

İki hafta önce K*** Elektronik'ten aldığım KN Master 6100 model interkom cihazımın sol kulaklığından cızırtı sesi geliyor. Bu sorunu çözmek için Kadıköy'deki K*** Elektronik mağazasına gittim ve henüz iki haftalık olan cihazımın bu sorunu olduğunu belirttim. Mağaza yetkilisi, 'Tamam, garantiye gönderelim' dedi ve kulaklığı sökmeden sadece aparatı göndereceklerini söyledi. Ben de sorunun kulaklıkta olduğunu, aparatta bir sıkıntı olmadığını ifade ettim. Ancak bana kulaklığın garanti dışı olduğu söylendi. Ürün satılırken bütün kutunun garantisi olduğunu belirtmişlerdi. Daha sonra kulaklığın kullanılmış olması sebebiyle garanti dışı kaldığını iddia ettiler. Ne bir değişim ne de yardımcı olacak başka bir çözüm sunulmadı. Ücret iadesi veya değişim talep ediyorum. Servise yollamadıkları kulaklık için boşuna yollanmasını istemediğimden göndermedim. Ürünü satarken bütün kutu içeriğinin garantili olduğunu belirtip, sonrasında bu şekilde davranmaları çok yanlış. Talebimin bir an önce yerine getirilmesini istiyorum.

29 Aralık 2023 15:09 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhabalar, yaşadığınız durumdan dolayı üzgünüz, sizlere yardımcı olmak isteriz. Yaşamış olduğunuz bu durumu bizlerle paylaşmanızı rica edeceğim. İyi günler dileriz. Sevgiler, knmaster Ekibi.

Özden
Özden

Garanti diye bir şey yok Türkiye'de maalesef hepsi satana kadar

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
21 Kasım 2024 22:14
Nursena sonuçtan memnun

Nursena
03 Ekim 2025 09:50
"Desteğiniz için teşekkür ederim 🙏"

Oğuzhan
01 Ekim 2024 23:12