Garanti Süresinde Arızalı Ürün Ve Yetersiz Destek

Geçtiğimiz aralık ayında Kaan Elektronik firmasından KN6100 1. Nesil intercom aldım. Birkaç ay kullandıktan sonra bir ses problemi çıktı. Götürdüm, 'yardımcı olamıyoruz' dediler. Kulaklık seti değişti. Sonrasında, garanti süresi daha varken şarjı 3-5 saat içinde bitmeye başladı. Sorunumun çözülmesini talep ediyorum; ya para iadesi, ya tamir ya da değişim olarak. Garantisi devam etmektedir.

18 Kasım 2024 23:44

2 Destek
26 Ekim 2024 09:27 (Şikayetten 17 saat sonra)

Merhabalar yaşadığınız durum adına çok üzgünüz. Sizlere hızlıca yardımcı olmak isteriz. Sorununuzu anlatabilir misiniz?

26 Ekim 2024 10:05

Tabi he en iletişime geçiyorum

Merhabalar sorununuz çözüldü mü?

18 Kasım 2024 14:59

Maalesef sorun devam etmekte

18 Kasım 2024 23:32

Şikayetim aylardır çözüm beklemekte sürekli buradan cevap verip WhatsApp üzerinden dönüş yapıldı yazıyor eyvallah dönüş yapılıyor ama siz yazdığınızda iki üç belki dört gün sonra cevap veriyorlar. Kaan Elektronikten 8 Aralık 2023 tarihinde aldığım KN6100 cihazımın ilk önce kulaklıklarında sorun cıktı. Bu şikayetimle bir ay uğraştım. İki kere git gel yaptım uzak yerdeyim Avrupa yakasından Anadolu yakasına. O halledildi zor bela. Sonrasında cihazımın şarjı erkenden bitmeye başladı 4 ve 5 saat kullandıktan sonra kapanıyordu bunun içinde gittim batarya değişikliği yapıldı gene her zamanki gibi üstünde durduğum ve sürekli WhatsApp tan yazdığım için servise gitti cihaz toplam 3 kere ben neredeyse 5 6 keredir karşıya gidip geliyorum her seferinde yerimin uzak olduğunu belirtiyorum. Şu an aynı cihazımın kulaklık giriş yerinde sorun var yuvaya oturmuyor kaan elektronik mağazasındayken belirttim bunu çok umursamadılar kullan sorun yaşarsan getir dediler. Getiremeyeceğimi belirttim yol uzak artı olarak her seferinde karşıya git gel belli bir maliyet cihazı almışım kaç paraya üstüne bir de 5 6 kere git gel parası ödüyorum saçmalık. Tekrardan WhatsApp tan iletişime geçtim yaklaşık cevap vermemeleriyle beraber 10 gün sohbet ettik zor bir şekilde elimde ekran görüntülerim mesajlara ne kadar geç cevap verildiği vs var. Benden fotograf İstiyorlar atıyorum iki gün cevap yok. Sokra benden adres bilgisi istediler atmadım. Sebebi bana ne gönderecekleri belli değil bir şey belirtmeden bilgi istediler. Bugün aradılar o kadar yazmama rağmen sonunda ulaştılar bana dedim benden adres bilgisi istediniz ne için ne gönderilecek bana dedikleri cümle yanlışlıkla istemişizdir dediler tamam dedim ne yapacağız cihazı tekrar servise gidecek dediler. Tamam göndereyim dedim. Getirirseniz daha hızlı olur dedi. Ben dedim uzak kalıyorum git gel benzin+yol parası var sizin hatanız yüzünden bunları ödeyemem o zaman kargolayın dediler bilgilerini paylaştılar mesaj da yazan cümle şu ücreti dahilinde bize yollayabilirsiniz denildi ben ücret ödemek istemiyorum artık. Git gel 6 kereden 720 TL yol ücreti + benzin ücreti ödüyorum şimdi de bana diyorlar ki kargo ücretini ödemeniz gerekiyor. Ben bıktım artık sorun yaşamaktan. Ben servise bırakıyorum cihazı kullanamıyorum. İletişimimi kaybediyorum motor üstünde telefon çalıyor acil bir telefon gelse açamam. Servise götürünce de sonuç aynı hiç değişmez sorun yok diyorlar. Ben cihazımın garanti kapsamında değiştirilmesini veya para iadesini talep ediyorum ücret ödeyemem.

3 Aralık 2024 13:27

Merhaba kn6100 cihazımı tekrar tekrar garantiye ve servise gitmesine rağmen halen ne para iadesi ne de değişim yapma taraftarı değiller her seferinde sorun çözüldü onarım yapıldı diyorlar. Sadece kulaklık değiştirip sorunun çözüldüğünü söylüyorlar. Cihazım 3 kere servise gidip iki kere kulaklık seti değişmiştir. Sorunun kulaklıktan değil de cihazdan olduğunu bildikleri halde hatalarını kabul etmeyip değişim veya para iadesinde bulunmamışlardır. Hakkımı buradan aramaya çalıştım ve sonuca ulaşamadım üst mecralarda arayacağım kimseye tavsiye etmiyorum

Knmaster İntercom Şikayeti

Kn6100 serisi aldım sesi ve şarj süresinden memnundum ancak 1 ay kullandım sol hoparlör sesi kesti muhtemelen temassızlı...

Tümünü Gör
Knmaster Vida Gevşemesi Sürekli Aynı Sorun

Knmaster VidaGevşemesi Sürekli Aynı Sorun

Muhammed
Knmaster İntercom Kulak Göbeği Düşmesi

Knmaster İntercomKulak Göbeği Düşmesi

Eren
Knmaster 1600 Pro Kronik Bir Sıkıntısı Mı Var?

Knmaster 1600 ProKronik Bir Sıkıntısı Mı Var?

Muhammed
Knmaster 1600c Pro Intercom Kamera Donma Sorunu!

Knmaster 1600cPro Intercom Kamera Donma Sorunu!

Arman
Knmaster Kn550 İnterkom Temassızlık Sorunu!

Knmaster Kn550İnterkom Temassızlık Sorunu!

Emircan
Knmaster1600 C Pro Şarj Almıyor Kamera Kayıt Otomatik Kapanıyor!

Knmaster1600 CPro Şarj Almıyor Kamera Kayıt Otomatik Kapanıyor!

Emre

Öne ÇıkanKonular