Canan sonuçtan hiç memnun değil

Kızılay Tıp Merkezi- Altıntepe Şubesinden Şikayetçiyim

22 Ocak 2024 17:49

Kızılay Tıp Merkezi tarafından Mlp Sağlık Aracı Kurumu'nca ekim sonunda telefonla aranarak Kızılay Tıp Merkezi'nde yapılacak check-up hakkında bilgilendirildim. Kampanyayı yöneten şirket olduklarını, 900 TL yatırarak check-up yaptıracağım zaman 2600 TL ödeme yapmam gerektiğini söylediler.

Kızılay Altıntepe check-up birimini arayarak durumu teyit ettim ve kendilerinin yönlendirdiğini belirttiler. 1 Kasım'da kredi kartımla 900 TL ödeme yaptım. Ancak kasım ortalarından itibaren sürekli aramama rağmen bana randevu verilmiyor. Beni arayıp WhatsApp'tan mesaj atan numara cevap vermiyor. Attığım mesajlara okuyup cevap verilmiyor. Telefon numaramı alarak kampanya biriminin beni arayacağını söylüyorlar ama ne arayan var ne de soran. Geçen hafta aradığımda paramı geri istediğimi söyledim ve bana iade yapacaklarını, bu sefer muhasebeden arayacaklarını belirttiler. Haftada en az üç defa aramama rağmen randevu alamıyorum ve ödediğim para da geri ödenmiyor. Eğer bu kampanyayı yönetemiyorsanız, neden kampanya düzenliyorsunuz?

Ben artık orada check-up yaptırmak istemiyorum çünkü aralık ayında yaptırmam gereken kontroller vardı ve paket satın aldığım için onları da yaptıramadım. Eğer param iade edilirse, gereken kontrollerimi yaptırabilirim. Kasım ayında ödemiş olduğum 900 TL'nin tarafıma iade edilmesini talep ediyorum.

20 Mart 2024 14:34

05 Aralık 2023 13:16