Kıyafet Sepeti Nikah Elbisesi Hayal Kırıklığı

08 Mayıs 2024 12:51

Kıyafet Sepeti internet sitesi üzerinden nikahım için elbise satın aldım veya satın aldığımı sandım. Sistemde sipariş tamamlandı yazıyor fakat kargo takip numarası yok. İletişime geçtiğimde ise ürünün aslında stokta bulunmadığını ve gönderemeyeceklerini ilettiler. Diğer renk seçeneklerini alın diyorlar, dalga geçer gibi. İstemediğimi ilettim. Bu sefer de model değişikliği yapabilirsiniz, indirim kuponu tanımlayacağız dediler. Güvenim olmadığı için iadesini talep ettim. İade işlemini alalı 23 gün oldu. Her gün bana söyledikleri bahane '15 iş günü sonunda yatacak efendim' gibi. Bugüne iade talebi açıldığı günü de dahil ediyorlar. 15. iş günü sonunda da 'gün sonunda yatar' gibi saçma cümleler kullanıyorlar. Sürekli bir oyalama durumu söz konusu. Stokta olmayan bir ürünün ücretini tahsil ederken hemen çekiyorlar, konu iadeye gelince 15 gün geçsin, iade talep oluşturulan gün sayılmıyor, akşam yatar gibi bahaneler üretiyorlar. Parayı hiç etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Bir daha asla alışveriş yapmayacağım ve çevreme anlatacağım olumsuz bir tecrübe sahibi oldum maalesef.

Hilal
Hilal
12 Mayıs 2024 14:10

30. Gün hala iadem gelmedi. Hukuksal sürece gidiyoruz. Teslim bile almadığım bir ürünün parasını vermiyorlar.

Büşra
Büşra

Merhaba, sonuçlandı mı süreciniz merak ettim. Aynı durum başıma geldi ellerinde olmayan ürünü sattılar, bugün 17. İş günü hala para iadem yapılmadı. Siz nasıl çözümlediniz?

24 Ağustos 2023 22:04
Sila sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 12:54

06 Haziran 2024 17:40