Kıyafet Sepeti İade Sürecinde Yaşanan Zorluklar Ve Yanıltıcı Uygulamalar

Kıyafet Sepeti İade Sürecinde Yaşanan Zorluklar Ve Yanıltıcı Uygulamalar
04 Aralık 2024 18:05

İlk siteyi araştırdığımda, iade süreçlerinde yaşanan ve şikayet olarak yazılanları dikkate almadığımız için çok pişmanım...
Ellerinde devamı olmayan bir ürün için türlü oyunlarla ve iftira ile insanları zor durumda bırakıyorlar.
Nişan elbisesi aldık, geldikten sonra renginde arada kaldım ve istediğim rengin stokta olup olmadığını sordum, var dediler. İade ettim. Sonrasında sırf kendi yanlış bilgileri veya hataları yüzünden elbisenin istediğim renginin olmadığını, iade ettikten, ellerine geçince öğrendiklerinden dolayı. Sadece 1 kere deneme amacı ile giyip çıkardığım ve yıkayamayacağım elbisenin yıkanmış ve kokmuş olduğunu iddia ettiler. Kabul etmiyoruz ama gelelim bakalım birlikte dedik, buna da "showrooma gelemezsiniz zaten iade edeceğiz" dediler. Kıyafet geri geldi ve asla kokmuyordu.
Tamamen yanıltmaca bir şekilde davranıp en özel günümde içime sinmeyen bir elbiseyi türlü yollarla zorunda bırakmaya çalıştılar. Verilen para başka bir boyut, deneme seçmenin önünü kapatmaları tamamen tüketiciyi zor durumda bırakmak demektir. Bununla alakalı olarak CİMER'e yazdım. Süreç geç de olsa bir şekilde geri döneceğine inanıyorum. Bu arada ki asıl sorun şu: insanları suistimal edip ne para iadesi ne de değişim şansı asla tanımıyorlar.

Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Kıyafet Sepeti Değişim Kabusu: Yanlış Anlaşılma Ve İletişim Eksikliği

03 Aralık 2024 01:29
Kıyafet Sepeti Değişim Kabusu: Yanlış Anlaşılma Ve İletişim Eksikliği

02 Aralık 2024 21:08
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2024 16:15

20 Mart 2024 22:01
Ahu sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 2025 21:40