Ecrin sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2024 11:29

30.09.2024 tarihinde 3.843,00 TL'lik Kıyafet Sepeti online satış sayfasından abiye satın aldım (şahsıma tasarlanmış, bedenime göre dikilmiş özel yapılmış bir ürün değil), sayfada beğenip bedene göre satın aldığım bir ürün. Aynı gün deneyip olmadığı için ertesi gün kargo ile iade başlattım. 05.12.2024 tarihinde banka ekstrelerimi kontrol ettiğimde ürünün iade edilmediğini fark ettim. Müşteri hizmetleri ile yazışarak durumu bildirdim. Uzun uğraş ve çaba sonrası ürünün iade ücretinin ödenmediğini teyit ettiler ve emrivaki olarak 1 yıl geçerli hediye çeki tanımlayıp ücret iadesi yapılamayacağını, mesafeli satış sözleşmesinde bu şekilde yazdığını, bilinçli bir tüketici olsaydınız okurdunuz, bunu bilirdiniz şeklinde yazışmalar geçti. 2 aydır ödenmeyen iade üzerine bir de 95 TL kargo ücret kesimi yapılacağını beyan ettiler. Özel şahsıma tasarlanmamış, şahsım ölçülerine göre dikilmemiş, online olarak almış olduğum ürünün iadesini, vermiş olduğum tutarın tamamının ivedilikle hesabıma iletilmesini arz ederim.

iade-ucreti-sorunu-ve-hediye-ceki-zorunlulugu-5.pdf

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2024 15:18
Kıyafet Sepeti Kıyafetsepeti.com'da İade Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

20 Eylül 2025 14:00
İade Ücretim 1,5 Aydır Yatmadı, Mağdur Edildim

Yasal Cayma Hakkım Engellendi, Para İadem Yapılmıyor!

28 Ağustos 2025 11:58
yasal-cayma-hakkim-engellendi-para-iadem-yapilmiyor-4.jpg