Merve sonuçtan hiç memnun değil

Kiwi Home Kiwi Kvc 4090 Robot Süpürge

25 Ekim 2023 20:41

Kişi kvc 4090 robot süpürge aldık 3 gün güzel çalıştı, sonra kendi etrafında dönüyor ne yaptıysam düzelmedi. Uygulamasını indirdim kontrol ettim, ancak durum düzelmedi. Geri vermekle uğraşmak istemiyorum, varsa bir çözümü lütfen yardımcı olun, teşekkürler.

Sıla

Hemen git ve A101 e iade et demek ki herkeste aynı sorun çıkıyor ben de oldu ve önce kiwinin müşteri hizmetlerini aradım iade etmek istediğimi ve değişim tamir istemediğimi belirttim eğer ki A101 iade almazsa hemen A101 müşteri hizmetlerini ara ve mağazam iade almıyor diye şikayet talebinde bulun Umarım fişin duruyordur onlar sende mağaza kodu isteyecek o mağaza kodunu girdikten sonra birkaç gün bekleyeceksin ama bu sure içerisinde A101 e sürekli git ve iade oluşturmanın senin hakkin olduğunu belirt yani ben de mağaza iade kabul etmedi baştan sonra bu şekilde her gün giderek ve müşteri hizmetlerini her gün arayıp şikayet ederek sonunda iade almak zorunda kaldılar bence iade etmelisin

Merve

Teşekkürler, A101 e gittim ve iade aldılar, henüz 13 gün olmamıştı sıkıntı çıkarmadılar, teşekkürler:)

Hilal sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2023 11:38
Mutlu sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2023 22:41
Sami sonuçtan memnun

21 Şubat 2024 15:20
"Ürün tamir edildi ve uzun süredir de bir arıza olmadan çalışıyor. Teşekkürler..."
Kiwi Home Kategorileri