Emine sonuçtan hiç memnun değil

Kirklarelibungalow Hesabı İnsanları Mağdur Ediyor!

Kirklarelibungalow Hesabı İnsanları Mağdur Ediyor!
02 Eylül 2024 14:08

Kırklareli kızılağaç mahallesinde Instagram'dan bulduğum bir hesap olan Kirklarelibungalow profilinden kiraladığı bungalov için WhatsApp üzerinden görüştüm bana evin ısıtmalı havuzlu olduğunu söyledi eşimle ve çocuklarımla birlikte 29/08/2024 perşembe günü attığı konuma gittik gittiğimizde hava yağışlıydı ve bize evin salonuna çok az damladığını ilk defa böyle olduğunu söyleyip etrafa leğenler koymuşlardı o gün eve girdiğimizde 4 gecelik ücreti 24 bin Türk lirası olarak nakit olarak istedikleri için ödedik bu ödeme için fatura kesmediler o gece o şekilde kaldık ertesi günde yağmur azaldığı için fazla damlamadı bu arada havuz ısıtmalı dediler ama değildi bizi yanılttılar sonra 31/08/2024 cumartesi günü arka evdeki akrabaları izinsiz videomuzu çekip ev sahibine çok fazla ses var diyerek atmış sadece yarım saat yağmur yağmadığı için havuza girmiştik çocuklarımla bizi jandarma gelecek şikayet var diye tehdit ederek korkutmaya çalıştılar sonrasında çok fazla yağmur başladığı için evin içine girdik zaten aradan yarım saat geçmişti ki evin her yerinden su damlamaya başladı bu anları videoya çektim ev sahibine de söyledik bu vaziyette yatmayı bırakın oturacak yer yoktu elimde videoları da mevcuttur bize kimseyi zorla tutmuyoruz şeklinde konuştular kendilerinden kalmadığımız 2 günün ücretini iade etmelerini istedik fakat bize hiçbir şekilde dönüş yapmadılar kendilerinden şikayetçiyiz hem vergi levhaları yokmuş fatura kesmediler aldıkları paraya karşılık olarak hem de bizden 2 gece fazladan ücret aldılar mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

Sapanca Sis Vadi Bungalov Mağdur Olmam

18 Mart 2024 00:06
Sapanca Sis Vadi Bungalov Mağdur Olmam

16 Haziran 2024 07:53
Reber sonuçtan hiç memnun değil

20 Ekim 2024 04:25

Çatalca Villa Bungalow Instagram Hesabı Yanıltıyor